• HEFLER GYÓGYÍTÓ KEZEK CENTRUM

    Kecskemét Vízmű u. 22/8
  • Telefon: +36302487906

  • Facebook:

    https://www.facebook.com/kezek.hu

Matrix Drops a Mezőgazdaságban

Az egészséges élethez, elengedhetetlen az egészséges élelmiszer.

Ezért ha vegyszermentesen permetezzük növényeinket, a Föld anyácskát, AKKOR, és csakis akkor, újra helyre állhat a föld és a növények harmóniája, vitalitása. Ennek következménye az lesz, hogy az ilyen talajban növekedett növényeket fogyasztó állat és ember is elindul az egészséges táplálkozás útján. Ha az ember egészséges növényeket, (Ízletesebb, vitamindúsabb) fogyaszt, akkor ez jó hatással van rá, ugyanúgy ahogyan az állataink is egészségesebbek lesznek, majd amikor mi azoknak a húsát fogyasztjuk, akkor az reánk is jó hatással lesznek!

KEZDJE EL ALKALMAZNI MÉG MA!

MIÉRT?

MERT A MAI NAP ALAPOZZUK MEG A HOLNAPUNKAT – JÖVŐNKET, DE NEM CSAK A MI, HANEM GYERMEKEINK UNOKÁINK JÖVŐJÉT!

A Földünk jövője a mi kezünkben van, csakis MI tehetünk érte! Nem politikai döntésre kell várni, hanem Önnek otthon ÚGY KELL tennie, hogy láthassa az unokák szemében, -Köszönöm Őseim, hogy vigyáztatok arra a világra, amiben most élhetek.

Ön büszke az Őseire? Akkor cselekedjen úgy, hogy ránk is büszkék lehessenek a MI utódaink, hogy meleg és hálás szívvel gondoljanak ránk!

52 MD (F jelzésű hetente, K jelzésű havonta egyszer ajánlott) –
Urtica urens információ (csalán) – auranövelő
355 MD Baktérium, gomba, vírus információ zavar esetén – auranövelő

1034 MD (F jelzésű hetente, K jelzésű havonta egyszer ajánlott)
Szelén információ – auranövelő

2001. Talaj és növényinformációzavar

          (minden permetezéshez)

  355. BGV (baktérium – gomba – vírus)információzavar

2012. Bánat szer információzavar (a gazda távolléte esetén)

2018. Fű információzavar (kéthetente, minimum havi egyszer)

2004. Gombás fertőzésekinformációzavar

2005. Gombás fertőzések információzavar (havi egyszer)

2016. Hársfa információzavar

2017. Kaktusz információzavar

2002. Kártevők távoltartásainformációzavar

2003. Kártevők távoltartása információzavar (havi egyszer)

2009. Nagy napsütés, hőguta információzavar

2006. Növény – növekedési gondok információzavar

2007. Növény – növekedési gondok információzavar (havi egyszer)

2008. Sérülések információzavar

2011. Sok eső miatt vízben áll -információzavar

2010. Tavaszi fagyok előttinformációzavar

2013. Téli – tavaszi lemosás információzavar

2015. Virágkötés információzavar

2019. Méhek információja, méhatka távol-tartása információzavar

2020. Méhek információja,

méhatka távol-tartása információzavar (havi egyszer)

  Adagolás:

1l vízhez 5ml (kb. 2 kupaknyi) MD

10l vízhez 15ml (kb. 1/3 üvegnyi) MD

100l vízhez 50ml (fél deciliter) MD

1000l vízhez 250ml (egynegyed liter) MD

2000l vízhez 500ml (fél liter) MD

Javasolt alkalmazása: hetente – kéthetente szükség szerint

Örömteli élmény az emberek-, állatok- és a növények- auranövekedését biotenzor segítségével figyelemmel kísérni. Az aura ismételt csökkenésekor ajánlott a szükséges Matrix Drops-ok alkalmazását megismételni.

 

Bővebb információ:

gyogyito@hefleristvan.hu

+36302487906

Növényvédelem vegyszerek nélkül – Matrix Drops készítményekkel

A világon szinte minden természetrajongó nehezményezi, hogy a növényvédő szerek kijutnak a természetbe, bekerülnek az ökorendszerekbe, a természetes vizekbe, az ivóvízbe, illetve az élelmiszerekbe. Mindezek nagyon komoly kockázatot jelentenek az emberek és más élőlények egészsége szempontjából. Az élelmiszer termeléskor pedig halaszthatatlanul tovább kell csökkentenünk a függőségünket a kemikáliáktól.

Mi több évtizedes kutatómunka gyümölcseként ajándékozzuk meg az érdeklődőket egy új termékcsaláddal, amely az emberek és az állatok, érzelmi- és lelki gondjainak megoldásában kivételesen szép eredményeket hozott az elmúlt évek során.

A természet csodáit alkotó növények, tiszta elemi valójának sérülései következtében – savas esők, talajban történő nyomelem megkötődések a műtrágyázások, a kertészkedés iparosodás felé történő elmozdulása… -, egyre fogékonyabbá válnak a növények a betegségekre, gombákra, kártevőkre.

A növényeket védő energia burok (aura) meggyengülése biotenzorral mérhető. Matrix Drops készítményeinkkel a növényeket képesek vagyunk olyan érzelmi egyensúlyba hozni, hogy azok energia burka többszörösére nő.

A Matrix Drops készítményt tiszta vízhez adjuk nagy hígításban, majd ezzel a tiszta, mérgek és vegyszerek nélküli elixírrel permetezzük be a növényeket.

Ismeretes, hogy a gombák és egyéb kártevők főként ott jelennek meg, ahol érzékelik a növények valamilyen gyengeségét. Lehet ez nyomelem, ásványi elem vagy akár érzelemhiány is a környezetben. Különböző információkat tartalmazó Matrix Drops készítményeket dolgoztunk ki a tavaszi és az őszi lemosó permetezéshez.

 A tavaszi fagyok idején lehetséges megnövelni a növények belső, melegítő erejét, valamint a nyári hőgutára előre fel lehet készíteni őket. Egyéb más megelőzésre: aszály, belvizek esetén, virágkötés hatékonyságának növelése, kártevők elriasztása és a növények megerősítése, hogy a gombákkal szemben ellenállóbbak legyenek.

 A talajban, a műtrágyák alkalmazása következtében megkötött nyomelemek felszabadítása, külön kihívást jelentett. A kertekben közkedvelt pázsitok energiaszintjének megemelése sem kerülte el a figyelmünket.  Az általunk kifejlesztett új kvintesszenciáknak köszönhetően a növények megerősödnek, visszanyerik életkedvüket.  Ez persze nemcsak a növényeknek okoz nagy örömet, hanem a természetrajongóknak, kertészeknek szintén.

 A gyermekek és a kifinomult érzékenységgel megáldott emberek sok esetben szabad szemmel látják, esetleg kézzel érzékelik, míg mások biotenzorral mérik a növényeik auranövekedését.

 A kertekben, udvarokban és az ültetvényeken érezhető a növények energiaburkainak simogató közelsége. Ezeken a helyeken megnyugszanak a háziállatok, odasereglenek a környék madarai. Otthonaikba hazatérő házigazdák és a családtagjaik pedig olyan érzésekről számolnak be, mintha növényeik egy súlyt vennének le róluk.

 Nem kell sokáig várni, már az első évben jelentős változásokat tapasztalhatunk kertünkben. Néhol a szomszéd kertek, vagy a környező területek súlyos kártevő fertőzöttsége miatt még esetenként felüthetik fejüket betolakodók. Azonban még ilyen helyeken is két-három év leforgását követően, olyan erőre tesznek szert szeretett növényeink, hogy többé már nem lesznek képesek kárt tenni bennük a paraziták.

 Kísérleti gazdaságainkban csodás változásokról számolnak be Matrix Drops készítményeket alkalmazók.

 Néhányat megemlítve:

A négy-ötéves gyermekek maguk kérik, hogy részt vehessenek a permetezésben. Ők szinte ösztönösen élvezik a fák és a fű hálás simogatását.

 A hónapos retek leveleit sok helyen levélbolha lyukasztotta ki, ám a permetezést követően a lyukak eltűntek, és a levelek képesek voltak gyorsan korrigálni sérüléseiket.

 Fiatal, két-három éves meggy- és cseresznyecsemeték borultak virágba és minden virág csodálatosan megkötött és gyümölcsöt hozott. Mindebbe a fiatal csemeték nemhogy nem fáradtak bele, hanem még nagy lombkoronát is növeltek – eddigi kertészeti ismereteket meghaladó iramban.

 Tűzhalált halt körtefa ágai hajtottak ki, és hajtásaik megerősödve mérhetetlen sok termést hoztak.

 Ajándékozzanak meg bennünket az eredményeikkel, hogy a felsorolást az Önök által megtapasztaltakkal folytathassuk.

 Kívánunk Önöknek sok sikert és örömet a növényeik szolgálatában!

A dicséret elsősorban mindig azokat a gazdákat illeti, akik jó szándékkal és pozitív elképzelésekkel tervezik a jövőt, ami nem nélkülözheti a csodálatos és egészséges növénykultúrát sem. A Matrix Drops ebben a holografikus elképzelésben kíván segítséget nyújtani, sajátos és egyedülálló módon.

 Az alább felsorolt Matrix Drops készítmények többnyire komplex információkat hordozó termékek.

 A kutatómunkát nem hagyjuk abba, különleges és újszerű problémák esetén igyekszünk kéréseiket megvizsgálva, új termékekkel gazdagítani a növények védelmében kifejlesztett Matrix Drops termékcsaládot.

 Az érdeklődők további tanácsadás, valamint a Matrix Drops készítmények beszerzése céljából keressék fel Gyógyító Kezek Centrumot.

 Bővebb információ:

gyogyito@hefleristvan.hu

+36302487906

Forrás:

http://www.matrixdrops.com/hu/hirek-matrix-drops/novenyvedelem-vegyszerek-nelkul-matrix-drops-keszitmenyekkel

http://www.matrixdrops.com/hu/allatok-es-novenyek


 

 

 


 

Ön is szeretne ilyen szép és egészséges burgonyát termeszteni – fogyasztani? Ami Vegyszerek nélkül permetezzük, – CSAK “tiszta” vízzel!!

http://www.matrixdrops.com/hu/allatok-es-novenyek/novenyek-szolgalataban-vegyszerek-nelkul-matrix-drops-keszitmenyekkel

hírek, eseményeket

Hefler íIstván a Gyógyító Kezek centrum vezetőjének oktatásai és kolláégáinak oktatásai. A szervező a GYÓGYÍTÓ-Segítő kezek Kft.

HEFLER GYÓGYÍTÓ KEZEK CENTRUM

Módszereim lényege

Módszereim lényege

Az orvosi diagnózisok és terápiák mellett, felhívom a hozzám fordulók figyelmét arra, hogy az egészség megőrzése, visszaállítása saját felelősségünk is egyben. Mindannyiunk kezében hatalmas gyógyító erő rejlik, ami alapvetően a változásra való hajlandóságukon múlik. Változtathat érzelmeinek és energiáinak uralása érdekében: gondolkodásán, rossz kapcsolatain, táplálkozásán, esetleg rossz fekhelyén, vagy akár eszmevilágán, lelkiségén. A fentiekhez készséggel mutatok utat és adok segítséget,

- MATRIX DROPS COMPUTERES  méréssel, és tanácsadással,  a teremtő információk megmutatásával, vagy
- Mágikus léleksímogatással, a teste harmóniába állításával, A lelki-testi blokkok oldásával,
- Csontrakással, Kovács-Magyar András masszázsmódszerének útmutatásának követésével, 
- Energiakezeléssel, mellyel az ízületek, és a fájdalmas testrészek feszülségeinek a feloldásával az izmok ellazításásval fájdalmak szünnek meg és a belső szervek működése helyreállításával hatalmas változások érhetők el rövid időn belül. Más módszerekkel, illetve életmód tanácsadással is tudunk a hozzánkfordulókon segíteni!

0
ève
0
szolgáltatás
0
tünetre megoldás
0
vendèg
Kapcsolat

Rendelőnk címe: 6000 Kecskemét Vízmű u. 22. 8-as Ház

Bővebb tájékoztatást kaphat:

“Heflerné Bényi Mária” +36/70-60-11-770

“Hefler István” +36302487906

Jelentkezzen még ma kezelésre, konzultációra!

Biztos, és Jó KEZEK-ben lesz!

Nézzen be a YouTube csatornánkra

Iratkozzon fel a hírlevelére, illetve a YouTube csatornánkra

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.