Gyógyító Kezek Centrum segít Önnek és a Gyógyító-Segítõ Kezek Kft.

   +36 (30) 248 7906 gyogyito@hefleristvan.hu

Út az Egészséghez – 1. klub est

Út az Egészséghez – 1. klub est

2013. február 8. péntek – 18.00-21.00

Kecskeméti Kulturális Központ – Kecskemét, Deák Ferenc tér 1.
Klubvezető: Hefler István – csontrakó, gyógymasszőr

1. Út az Egészséghez klub 2013. 02. 08.

Előadó: Hefler István
Egy új korszak kezdődik Kecskemét életében, mert elindult az ÚT AZ EGÉSZSÉGHEZ KLUB. 2013. 02. 08-án

Egy utat akarunk mutatni, az egész-séghez vezető utat. Egy rendszert, egy Protokollt követve, amely csak azoknak segít, akik betartják. Ezt sem lehet ímmel – ámmal, hol követem, hol nem! Ez nem egy fogyókúra recept, hanem egy élet stílus.

Én magam Hefler István, és Feleségem Heflerné Bényi Mária a Gyógyító-Segítő Kezek Kft. tulajdonosai is így élünk. Példát is mutatunk Önöknek. Kipróbált csodálatos jó dolgot.
A Gyógyító-Segítő Kft, a tulajdonosok, eldöntöttük, hogy támogatjuk, és vezetjük ezt a klubbot, hogy megmutassuk így is lehet élni!

Tartsanak velünk az ÚTON!

Társaságban, csapatban mindig jobb és könnyebb megoldani a problémákat!

Találkozzunk, Minden hónap 2. péntekén.

A szerzőről

Hefler István

Kecskeméten születtem. Kecskeméten élek immár 1983 óta. Nagyon sokat jártam iskolába, 10 OKJ-s szakmával rendelkezem. Ezért, vagy ezek ellenére a természetes gyógymódok – gyógyítások régóta foglalkoztattak. Talán úgy kezdődött, hogy amikor a kislányomnak fájt a feje, vagy a hasa, és Én rátettem a kezem, Ő melegséget érzett, és gyorsan elmúlt a fájdalma. Ezen tapasztalatok után jobban elkezdtem érdeklődni ilyen irányban, ezek után, több kollégámnak is segítettem elmulasztani a fejfájását, nyakmerevségét, kisebb masszírozással. 2006-ban találtam egy olyan embert, Kovács Magyar Andrást, aki megnyitott előttem egy olyan kaput, amely teljesen más volt, mint amit addig tanultam. Teljesen elütött a materialista – racionalista nézetektől. Tehát egy új világba cseppentem, egy csodálatos új világba. Itt nincsenek oly korlátok, szűk szabályok. Megtanultam – megtapasztaltam, hogy a képzeletet csak a valóság múlja felül. Amit el tudok képzelni, az meg tud valósulni, és ez teljesen így van. Tapasztalom nap mint nap! Sok – sok TANULÁS, gyakorlás, igyekezet, és időbe telt, míg erre a szintre eljutottam. De, ez a szint még nem a végső, mert FOLYAMATOSAN tanulok, képzem magam. Letettem a Frissítő- Svéd-masszőr vizsgát, majd a Gyógymasszőr vizsgát, közben és az óta is folyamatosan járok Kovács-Magyar András, és Kovács Magyar Ildikó „Elit klubjába”, ahol, a kor követelményeinek megfelelő -legyen az akár kvantumfizikai dolgokat is tanulunk. Megismerkedünk az emberi szervezetet felépítő elemek tulajdonságaival, az emberekre gyakorolt hatásairól, hogy a hiányuk milyen tulajdonságokat, és betegségi formulákat okoz az egyénnek, mind a hét szinten. Nagyon szeretem az embereket, és minden tudásommal azon vagyok, hogy maximálisan tudjak segíteni annak, aki hozzám fordul. CSAK azon az emberen tudok segíteni, aki kéri, illetve elfogadja a tanácsaimat - HÁZI FELADAT. Eddigi gyakorlatom során pár embernek mondtam azt, hogy sajnálom, de nem Én vagyok az Ön embere, mivel nem fogadja el azt, amit Én javaslok. Aki kéri, - és egyre többen vannak ilyenek, annak tudok segíteni, Személyes tanácsadással, Energiakezeléssel, Csontrakással, Mágikus Léleksímogatással, Talpmasszírozással, Szellemműtéttel, MATRIX DROPS COMPUTER-es méréssel, tanácsadással és a cseppek ajánlásával. ISMERŐS? „Segíts magadon, az Isten is megsegít!” Ez tökéletesen így van. Kezdjük, az elején - Segíts magadon - Mit takar ez? Azt, hogy aki meg akar gyógyulni, az tesz magáért. - Jöjjön, és oldjuk meg az Ön problémáját közösen!