Gyógyító Kezek Centrum segít Önnek és a Gyógyító-Segítõ Kezek Kft.

   +36 (30) 248 7906 gyogyito@hefleristvan.hu

Matrix Drops Diamond Cosmetics Sunscreen

Sale!

Matrix Drops Diamond Cosmetics Sunscreen

28.000 Ft 25.000 Ft

SunscreenNapkrém magas védelemmel

Rhododendron növényi őssejt, édes mandula, karotin, shorea vaj

A bőrápolás óvó, kényeztető quintesszenciája, intelligens és elbűvölő hozzáállással. Karotin tartalmának köszönhetően táplálja a bőrt és napozás nélkül is ad egy egészséges alapszínt a bőrnek. Napozáskor kivételes és erős védelmet biztosít, valamint megújítja és újjáéleszti a sérült, kiszáradt és irritált bőrt. Mindenkor tökéletes védelmet biztosít a nap káros sugarai ellen. Télen, síeléskor szintén óvja a bőrt az erős sugárzásoktól és a kiszáradástól. Helyettesíti a kémiai anyagokat tartalmazó fényvédő termékeket. A csodálatos összhang érdekében használja párhuzamosan a 333 Matrix Drops cseppel egyidejűleg. Multifunkcionális védőkrém, ami minden bőrtípussal harmonizál.

150 ml 5.1 FL OZ

Cikkszám: 00004 Kategória:

Leírás

A_napozás és a D vitamin életmentő fontosságú!

Forradalmian új külső és belső szépülés!

A nanotechnológia és a kvantumfizika csodája, rhododendron őssejt kivonat, valamint az alkimisták titkának összessége tudja ezt a fantasztikus hatást biztosítani.

Matrix Drops Diamond Sunscreen kozmetikummal kémiai faktoroktól mentesen élvezheti a napfürdőzést, és nem kell a napkárosodás kellemetlen tüneteitől tartania. Teljesen egyedi koncepcióra épülő nanotechnológia, külső-belső napvédő – Sunscreen a 333-as számú Matrix Dropscseppel együtt, melyek kiegészítik és felerősítik egymást. Így a napozás az egészségünket szolgáló, kellemes és pihentető időtöltés lehet.

matrix-drops-sunscreen-w700_20140611220135_42[1]

A napozás elengedhetetlenül fontos, elsősorban azért, hogy a szervezetünk minél több D-vitamint állíthasson elő. A D-vitamin magas szintje véd a betegségekkel szemben, hiánya pedig növeli a betegség kialakulásának kockázatát. A modern élet okozta körülmények és az évek óta tartó rossz propaganda következtében a világon szinte minden népcsoportnál krónikussá vált a D-vitamin hiány. Ma már köztudott tény, hogy a rák egyik fő okaként is a D-vitaminhiányt teszik felelőssé!

 

– A Matrix Drops Diamond Sunscreen kozmetikum az első olyan termék, amely az információkra épülő, a kvantumfizika és a nanotechnológia csodáinak köszönhetően nem kémiai faktorokkal védi a bőrt a napkárosodás ellen.

– A bőrvédelem eddig nem ismert hatékonysággal, hihetetlenül látványos eredménnyel.

– A bevitt információkon keresztül támogatja a bőr optimális egyensúlyát, és segíti helyreállítani annak korábbi szépségét.

– A gyémánt rezgésével impregnált hatóanyagok, természetes összetevők.

– Tökéletes harmóniára hangolja a bőr szerkezetét – leégés nélkül gyors barnulás.

matrix-drops-sunscreen-rhododendron_2014061995006_34[1]

 

Hogyan napozzunk a Matrix Drops Diamond Sunscreen és csepp használatával?

– Huzamosabb napon való tartózkodás előtt szerencsés 1-2 héttel korábban elkezdeni a 333-as Matrix Drops cseppet.

– A napozás előtt fél órával kenjük be magunkat a Matrix Drops Diamond Sunscreen krémmel, melynek használatát ismételjük meg több alkalommal a napon való tartózkodás alatt – különös tekintettel arra, ha közben vízben is tartózkodunk.

– Napozást követően zuhanyozzunk le, és alkalmazzuk az arcunkra a Martix Drops Diamond Day & Night arckrémet, testünk felületére használjuk a Matrix Drops Body Lotion testkrémet. A 333-as cseppel napozás közben is célszerű permetezni magunkat.

– Vegyük figyelembe, a hosszú napozásmentes időszak után ésszerűen, fokozatosan kezdjünk napozni, kezdetben fél óra elegendő. A 11 és 15 óra közötti időszakban – az UVA és UVB sugarak, melyek a D-vitamin szintézishez elengedhetetlenül fontosak ekkor a legaktívabbak. A kora délelőtti órákban 8 és11 óra, valamint késő délután 15 és 20 között több időt is tölthetünk a napon, azonban ekkor kevesebb D-vitamin szintetizálódik.

– Az UVA sugarak barníthatnak, azonban komoly károsodásokat is okozhatnak, ha mértéktelenül kezdi valaki a napozást. Az UVA sugarak a bőr mélyebb rétegeibe hatolnak, mint az UVB sugarak.

– Napozás alatt igyunk több vizet a megszokottnál.

 

Matrix Drops Sunscreen – napkrémünk a gyémánt információjával megerősített,

különleges készítmény

 

A gyémánt a drágakövek legnemesebbike, a tökéletességet testesíti meg. Információja védelmet nyújt a negatív gondolatoktól, rezgésektől. Segít a félelmeken, a bizonytalanságon, erősíti az öntudatot, a koncentrációt és a vitalitást. Megemeli a bőrsejtek energiaszintjét, új életre kelhetnek általa a gyengébben funkcionáló sejtek. A legerősebb erővel rendelkező drágakő, amihez mindig az egészség és a boldogság fogalmát társították.

 

A nanotechnológia lényege a kozmetikumainkban: egy különleges eljárás során nano-méretűre aprítják a molekulákat, így a bőrbe akadálymentesen, a hámréteg mélyebb rétegeibe képes bejutni a hatóanyag, mint a hagyományos kozmetikumoknál. Például a napkrémünk fényvédő faktora (30) abból adódik, mennyi fényszűrő nanorészecskét tartalmaz.

 

Hogyan egészíti ki a kvantumfizikai és a nanotechnológiai hatást

a Rhododendron növényi őssejt?

 

Számos kutatás igazolja, hogy a növényi őssejtes kezelés során a bőr nagymértékben regenerálódik, hiszen olyan genetikai faktorokat tartalmaznak, aminek köszönhetően még a korosabb bőr sejtjei is visszanyerik a megújuló képességüket. A kozmetikumaink tartalmazzák az alpesi rózsa – Rhododendron – őssejtjeit, valamint több, kizárólag csak az Alpok hegyeiben található gyógynövények esszenciáját. Ezekre a növényekre jellemző, hogy a viszontagságos időjárás ellenére is rendkívül nagy ellenálló képességgel rendelkeznek.

 

A napozás pozitív hatásairól már több publikáció született. Ezek közül a legnevesebb kutatók Michael F. Holick PhD, MD, a Boston University School of Medicine professzora, és Robyn Lucas The National Center for Epidemiology and Population Health at the Australian National University in Canberra professzora állítja:

– A napfény segíti a D-vitamin képzést, így a csontritkulás kialakulásának esélye csökken.

– A D-vitamin hiánya fokozza a mell-, a prosztata és egyéb daganatos betegség kockázatát

– A napsugarak a bőrbetegségre is jótékony hatással vannak, még a melanomás betegek életben maradási esélyeit is növelik – tekintettel arra, hogy e betegség többnyire a ruhával fedett testrészek alatt gyakoribb, valamint az egyenlítőtől észak felé haladva fordul elő nagyobb számban, ott ahol a napsütéses órák száma alacsonyabb.

– A nap melege enyhíti az ízületi problémákat.

– A megfelelő D-vitamin szint kivédi az autoimmun pajzsmirigybetegségeket.

– Segíti a kalcium csontokba való beépülését, nélkülözhetetlen a csontok erősségének megtartásában.

– Hiányában kialakuló rendellenességek között tartják számon: hangulatingadozás, depresszió, asztmás megbetegedések, egyes szívbetegségek, diabétesz, és az elhízás jelenségét.

 

A Matrix Drops Diamond Sunscreen és a Matrix Drops cseppek által nyújtott együttes alkalmazással eddig nem ismert, hatványozott hatás érhető el a napkárosodás elleni védelemben.

 

¨      A megújuló folyamatokat segítik

¨      A rugalmas rostok regenerálódását támogatják

¨      Vízmegkötést növeli a bőrben

¨      Parabén mentesek

¨      Nem génkezeltek

¨      Nem tartalmaznak szintetikus illatanyagokat

¨      Nem tartalmaznak szintetikus színezéket

¨      Nem tartalmaznak állati eredetű anyagokat

¨      Nem tartalmaznak kőolajszármazékokat

¨      Paraffin mentesek

 

A Matrix Drops Diamond Cosmetics Age-defying program egy belső építő folyamatokat támogató és a bőrt ért külső káros hatások elleni védelmet nyújtó komplex bőrápolási program.

 

matrix-drops-4_2014061992850_81[1]