Gyógyító Kezek Centrum segít Önnek és a Gyógyító-Segítõ Kezek Kft.

   +36 (30) 248 7906 gyogyito@hefleristvan.hu

Emléksúly Oldása, (Rossz emlékektől való megszabadulás)

Nem-szeretnék-könnyűnek-találtatni
Composition of human head, key symbol and fractal design elements on the subject of encryption, security, digital communications, science and technology

Emléksúly OLDÁS!

Életünk során számtalan trauma, és tragédia érhet és ér is bennünket. Ezeket kisebb nagyobb mértékben sikerül is elfelednünk, vagy elnyomnunk akár olyannyira, hogy már ha akarjuk, akkor sem emlékszünk rá, sőt vannak olyan történések, amikor a sokk hatására, úgymond megakad a „filmünk” holott a valóságban már rég megoldódott, vagy be sem következett az a várt esemény, de mivel a sokk miatt már elme szinten azt nem látjuk, nem érezzük, ezért, a megakadt film befolyásol akadályoz akár egész életen át. Legtöbbször ezt a elme szinten lehetetlen megoldani, feldolgozni, továbblépni. Így állandóan a „befolyása” alatt vagyunk.

A megoldás az emléksúly oldása!

A pszichénkben minden tárolva van, időre pontosan minden információ, ami körülvesz valamennyiünket. Van egy időnyom, amelyen lineárisan fel van jegyezve minden. A szagok, az ízek, a hangok, a képek, a hőmérséklet, és így tovább. Életünk minden másodperce minden körülöttünk zajló eseménnyel rögzül, mint egy tökéletes videó film, de ettől még több információval, hiszen hőmérséklet, illat, érzés és gondolat is társul minden rögzített pillanathoz. De legfőképpen az érzéseinkkel társulnak az emlékeink, hogy az egy illat, vagy bánat, öröm vagy fájdalom, azt a helyzet határozza meg.

Ez a nagy könyvtár folyamatosan velünk van, és ebben lapozgatunk, bármilyen döntésünk meghozatala előtt. Ez emlékeink, tapasztalataink tára. Sokszor igen jó segítséget nyújt, de bizony van úgy, hogy régi emlékek telepednek a gyanútlan emberre, és régi emlékek idéződnek fel benne újra és újra, amelyek betegséghez, depresszióhoz, oda nem figyeléshez, balesethez, vagy igen komoly egészségügyi problémákhoz vezethetnek.

Nem mindegy, hogy uraljuk a gondolatainkat, vagy ők uralnak minket.

Amennyiben pedig rájövünk, hogy a rosszullétek, a testi – lelki betegségek, mint például az emésztési zavarok, szívproblémák vagy a vérnyomás gondok, esetleg meddőség, és nemcsak a hölgyek részéről, vagy mellkasi fájdalmak mind-mind eredhetnek a pszichéből, épp ezért CSAK ott lehet megoldani, kémiai dolgok nem tudnak segíteni. Annak köszönhetően, hogy megtanuljuk kezelni a lelkünket (Vannak erre tanfolyamaink), meg tudjuk szabadítani a lelkünket az emlékek súlyától, amelyek a negatív traumatikus stresszes, sokkos emlékekhez kötődnek.

Adjon az Isten minél nagyobb elszántságot mindenkinek ahhoz, hogy egyre jobban megismerjük önmagunkat, testünket, energiáinkat, érzéseinket, gondolatainkat, kapcsolati lényünket, lelkünket és szellemünket és ezek ismeretében felismerhetjük hibáinkat, amelyeket a felismerés után megoldjuk. Ezután már könnyen megy a helyreállítás testünkben lelkünkben, így boldog, vidám és szeretni tudó és szeretetet elfogadó JÓ embereké tudunk válni!

LEGYEN ÖN IS ILYEN!

Szeretettel várjuk ÖNT is a rendelőnkben.

Egyszer egy embert halálra ítéltek.

A kivégzést a következőképen végezték: Egy kádba vizet engedtek, és a halálra ítéltet hátra kötött kézzel egy kád vízbe ültették. Majd közölték vele, hogy az ereit fel fogják vágni, és ott fog elvérezni. Ezt követően megvágták a bőrt a kezén, de nem az ereit, és mögüle piros festéket engedtek a kádba. Ahogy a halálra ítélt látta, hogy a kádat elborítja a „piros vére” néhány perc múlva meghalt. Ahogyan létezik az emberben egy ilyen „kapcsoló” amely képes akár a saját halálát is előidézni, ugyan úgy létezik egy olyan is, amely a legmélyebb testi, lelki, szellemi mélységből is képes visszahozni az életbe a szenvedőt.

Nagyon vigyáznunk kell azonban minden szavunkkal, gondolatunkkal, cselekedetünkkel, hogy mikor melyik kapcsolót működtetjük magunkban.

Van úgy, hogy ezek a kapcsolók egy emlékezetes szín, illat, hőmérséklet hatására automatikusan indulnak. Egy impulzus felidézhet bennünk egy kellemes régi szép emléket, ugyanakkor egy régi borzalmat is, és a szervezet tudat alatt elkezdi átéltetni velünk azokat a kínokat, amiket akkor éreztünk, és mi csak az egészből annyit veszünk észre, hogy egyik pillanatról a másikra rosszul lettünk, pedig „semmi kiváltó oka nincs” holott mi nagyon jól tudjuk, hogy van.

“Mázsás súlyként hordom a lelkemen” – szokták mondani.

“Nem bírom el ezt a terhet. Ezt élő ember nem bírja ki.”

És mégis, de hogyan!

Nézzünk erre egy megtörtént esetet:

Egy fiatal kisleány, az egyik városban este tíz óra tájékán kerékpározott.

Május vége felé járt az idő, orgona nyíláskor és a toronyóra éppen tízet ütött, amikor egy bokor mögül kiugrott egy idegen, lerántotta a kerékpárjáról a kisleányt és erőszakoskodott vele. A kisleány csak arra emlékezett utólag, hogy egy IFA teherautó ment el az úton, és a férfin piros zokni volt. Eszméletét vesztve találtak rá a bokor tövében, iszonyú körülmények között. Megkapta a szükséges testi segítséget, úgy ahogy helyre is jött. Jó néhány év eltelt, családot alapított, a gyerekek szépen nőttek és egyszer csak elindult valami, valami megmagyarázhatatlan. Rosszullétek jöttek rá, kivizsgáltatta magát, de minden érték normális volt, de az ájulások bizony nem voltak ritkák.

Honnan tudhatta volna ő, hogy elég egy orgona illat, elég egy toronyóra hangja, elég egy IFA megjelenése, vagy a kirakatban egy pár piros zokni, vagy, hogy pontosan az a huszonegy fok legyen a hőmérséklet, mint akkor jó néhány évvel azelőtt, és már indul is a belsőben a régi érzések sora, és mindez csak a testben látható.

A hölgy, már rég el akarta felejteni azokat a borzalmakat, amiket átélt azon az éjszakán. Igen ám, de az elme kötelessége, hogy mindent tároljon, és bizony a tárolt dolgok régi programokat is indíthatnak. Már a felismerése ezeknek a testi tüneteknek egy ez irányú ismeretet feltételeznek a gyógyító részéről. Amennyiben pedig rájövünk, hogy a rosszullétek, a testi betegségek, mint például a gyomorfekély, szívritmus gondok, vérnyomás ingadozás, meddőség, mellkasi szorító fájdalom és sok más egyéb a pszichéből erednek, azt csak ott lehet megoldani. Ma már ennek a bizonyos hölgynek nincsenek rosszullétei, nyugodtan, békésen, egészségesen éli az életét. Köszönheti ezt annak, hogy megtanulta kezelni a pszichéjét, és le tudta tenni a súlyokat (egy ősi módszerrel), amelyek az emlékképekhez kötődtek.

Ahogy a gyógyulás felé vezető útból egyre többet megismer az ember, egyre inkább rájön, hogy nagyon sok mindenben saját maga gyógyítójává válhat, ha tud! Na de mit tud ma egy átlagember saját magáról. Szinte semmit. És miért nem? Azért, mert sajnos ezeket a dolgokat nem tanítják az embereknek, hogy önmaguk milyen szabályok szerint működnek. A nem tudásból félelem ered, a tudásból nyugalom, béke és egészség.

Adjon Isten minél nagyobb elszántságot mindenkinek ahhoz, hogy egyre jobban megismerjük lényünket, testünket, energiáinkat, érzéseinket, gondolatainkat, kapcsolatainkat, lelkünket, fényünket és szellemünket, és ezekkel a felismerésekkel boldogokká, egészségesekké és szeretni tudó emberekké váljunk.

Ne felejtsük el, szeretni csak az tud igazán, aki szereti önmagát.
“Szeresd felebarátodat,” – hogyan is? – “mint Tenmagadat!”
Aki önmagát nem szereti, az nem tudja árasztani a szeretetet, mert nincs mit!

A KEZELÉS MENETE:

A kezelés normál utcai ruhában történik!

A kezelés előfeltétele, hogy az egyén tudjon meditálni, és felkészüljön a kezelésre. (Mert Mélytudat szinten történik a kezelés!)

Nagyon fontos hogy a kezelés csak két személy jelenlétében történik, és mindkét fél titoktartással tartozik a másiknak!

A kezelés után minden eseményre szóra emlékezni fog a kezelt, NINCS hipnózis.

Szeretettel várjuk ÖNT is a rendelőnkben.

A kezeléseink nem az orvosi kezelések helyett, hanem azok mellett történnek. Az orvosi kezelések mellet alkalmazhatjuk a mi meditációs (vizualizációs) és energiákat frissítő módszereket.

YouTube video

Forrás: http://www.csodalatosgyogyulasok.hu/kezeles-csodalatos-gyogyulasok/emleksuly