Gyógyító Kezek Centrum segít Önnek és a Gyógyító-Segítõ Kezek Kft.

   +36 (30) 248 7906 gyogyito@hefleristvan.hu

Csontrakás, ízületek átmozgatása

Mi a csontrakás?

szolgaltatasok_03[1]

Ízületek átmozgatása!

A testünkben lévő 126 ízület átmozgatása,    speciális fogásokkal manuális (kézi) úton.

Kovács-Magyar András Táltos masszázs módszerét követve, alkalmazva.

Nem erővel, hanem energiával történik a kezelés, ezáltal lehetővé válik a fájdalommentes helyretétel, akár olyan csigolyákat is, amelyek hetekkel vagy évekkel korábban mozdultak el. Esetleg régebb óta okoznak isiászt, nyak-, váll-, hát- vagy térdfájdalmat, megoldhatók a különböző meszesedések okozta fájdalmak is. A veszélytelen és maximálisan hatékony kezelés az izmok fellazításával, a gyulladások megszüntetésével kezdődik, ez olyan, mint egy kellemes masszázs, ami után a csigolyák szinte maguktól mozdulnak helyükre.

A módszer lényege,
hogy a kezelések során minden esetben átmozgatunk valamennyi ízületet, mert a gyógyulást csak az egész test csontozatának harmóniája eredményezhet.

Előnye:

Más módszerekkel együtt kiegészítő terápiaként is alkalmazható, fokozza a hagyományos orvoslás hatékonyságát, ugyanakkor semmiféle mellékhatása nincs. A csontrakás során nem csak a gerincoszlop csigolyáit kell visszahelyezni, hanem a keresztcsont ízületeit is helyre kell igazítani, ugyanis e nélkül a kezeléssel elért eredmény csak részleges, időleges, a problémák rövidebb-hosszabb időn belül újra jelentkeznek. Ugyanez történik, ha valaki nem méreti ki a fekhelyét, és továbbra is káros földsugárzásba fekszik le esténként, illetve ha hosszabb időt tölt egy ilyen helyen (pl.: ülő munka), a kezelés eredménye akkor sem lesz tartós.
Ezért szoktam mondani, „Segíts Magadon – az Isten is megsegít”, de ha Te nem segítesz Önmagadon, akkor miért várod el másoktól? A gyógyuláshoz nem csak az ember kell, hanem az akarata és a hite is!

Hány kezelés javallott?
– 30 éves korig 3;
– 40 éves korig 4;
– és így tovább…

Utó-előkezelések, illetve a továbbiakban megelőzés gyanánt félévente 1-2 kezelés javallott, de havonta is lehet jönni 1-1 kezelésre, ha szeretné magát jól érezni. Aki e kezelések hatására meggyógyult gerincferdülésből, gerincsérvből (tünetmentessé vált), annak 2-3 havonta melegen ajánlott az utókezelés, és ennek hatására nem lesznek fájdalmai, de ez nem azt jelenti, hogy végtelenségig terhelhetjük a testünket.
Az első két kezelés között maximum 8 nap telhet el, és a gerincsérvvel vagy gerincferdüléssel kezelteknél – ha kell 4. kezelés – a 3. és a 4. kezelés között sem telhet el 10 napnál több idő!

Miért?

Mert az izmoknak van egy beidegződésük, ami arra sarkallja őket, hogy visszaálljanak a régit tartásra, de ha újból és újból megkapják az új impulzusokat, akkor elveszítik a régi reflexeket, és így a csípő vagy a gerinc végleg helyreáll.

Hány éves kortól hány éves korig javallott?
Nincs korhatár!!!

Eddig nálam a legfiatalabb akit kezeltem 13 hónapos volt, mert az egyik lábát húzta, és nem tudott rendesen mászni. Sok – sok tizenévest is kezeltem gerincferdüléssel, lúdtalppal. A lúdtalp erősségétől függően lehet , hogy igényli a 7-8 kezelést is.  Több 11-12 éves fordult hozzám bizalommal, és gerincferdüléssel, amin sikerült javítanunk – helyreállítani a csigolyákat. A legidősebb 75 éves volt, nála folyamatában szükség volt a 6 kezelésre (hetente jött), és köszöni, jól van, könnyebben veszi a lépcsőket.

TILOS kezelés után:

  • Szauna
  • Termál víz
  • Forró fürdő
  • Denevér pad használata

Ajánlott öltözet:

A kezelés végig ruhában történik.

Javasolt öltözet a kezelés alatt:

Kényelmes zárt utcai ruházat.

– Kényelmes laza bármilyen hosszú nadrág, ami a lábak szabad mozgását nem akadályozza. Lehet farmer, vagy bármilyen utcai nadrág.
Rövid nadrág a kezelés alatt nem javasolt!

– Kényelmes, laza hosszú ujjú vagy rövid ujjú felsőrész: ing, póló, bármi.
Ujjatlan felsőrész, atléta a kezelés alatt nem javasolt!

Zokni használata kötelező!

Kényelmes utcai ruházat tökéletesen megfelelő, a kezelést megelőzően átöltözésre van lehetőség.

– Hölgyeknek sportmelltartó, vagy merevítő nélküli melltartó viselése javasolt.

Köszönöm megértésüket!