Gyógyító Kezek Centrum segít Önnek és a Gyógyító-Segítõ Kezek Kft.

   +36 (30) 248 7906 gyogyito@hefleristvan.hu

Szeverényi Rózsa az energiakezelésről

Szeverényi Rózsa az energiakezelésről

Szeverényi Rózsa az energiakezelésről

YouTube video

Szeverényi Rózsa vagyok.

Energia kezelésre jöttem Hefler Istvánhoz, és 3.5-ös szemüveggel láttam azelőtt, mielőtt ide jöttem. Ebből a prospektusból, szemüveg nélkül, igazából semmit nem láttam.

Itt van a 3,5-ös szemüveg. Ezzel tudtam elolvasni ezeket a betűket.
Most basszus hát…. El tudom olvasni, hogy
„Mindig görcsöl valamin? Tele van feszültséggel?”
Ezt a picit eltudom olvasni!
Én nem tudom mi történt, de valami nagyon szuper, MINDENT LÁTOK.

Hefler István: Nagyon örülök

Segítek az Idegregeneráló kezeléssel, -mi ez?
Cisztája van?
Ezt is elbírom, ezt a picikét is olvasni.
Tehát nem 100 %-os de a 3,5-ből szerintem egy 2 dioptria minimum leugrott,
De lehet hogy több.
Tehát nagyon sokat, nagyon, nagyon sokat javult.

Hefler István: És esetleg az előzőekről, ami eltelt, a 3 hétben amikor 3 héttel ezelőtt voltál nálam? AKKOR?

Az Energia kezelés?

Hefler István: Igen.

Igen, hát volt egy baloldali cisztám.

Hefler István: Mekkora volt az?

Hát egy 12 centiméter, biztos.

Hefler István: Igen, és most?

És … 3 centi ha…ha.
Tehát már másnaptól kezdve ment le.
Akkor ugye fájdalmaim voltak a vesémben, tényleg az pillanatok alatt megszűnt.
Mert föl voltam fázva, mert, mert egész nap kint voltam a hidegbe.
Akkor.
IGEN. 5 kiló leugrott! Hirtelen 3 hét alatt, de úgy hogy ezt észre sem vettem, és nem diétáztam, hanem megmértem magam, mert mondom olyan furán éreztem magam, mintha könnyebb lennék, és ráállok, 5 kilóval könnyebb, tényleg csoda volt.

Hefler István: Akkor, akkor mi történt még?

Az hogy 1000-szer jobban érzem magam, lettek céljaim!

Hefler István: Hogy kelsz fel mostanában?

Hogy kelek fől?
Hát. Régen úgy keltem föl, hogy fölkeltem, ültem az ágy szélén -kóma, 2 kávé és akkor néztem ki a fejemből amíg föl nem ébredtem!
MOST fölkelek, kipattan a szemem, kiszaladok a konyhába, megfőzök még munka előtt, és így megyek dolgozni.
Úgyhogy teli vagyok energiával.

Hefler István: Örülök neki! Köszönöm szépen, hogy elmondtad, remélem tanulnak belőle mások is!

Köszönöm Én meg a gyógyítást! Úgyhogy jövök máskor is!

Hefler István: Jó rendben!

A szerzőről

Hefler István

Kecskeméten születtem. Kecskeméten élek immár 1983 óta. Nagyon sokat jártam iskolába, 10 OKJ-s szakmával rendelkezem. Ezért, vagy ezek ellenére a természetes gyógymódok – gyógyítások régóta foglalkoztattak. Talán úgy kezdődött, hogy amikor a kislányomnak fájt a feje, vagy a hasa, és Én rátettem a kezem, Ő melegséget érzett, és gyorsan elmúlt a fájdalma. Ezen tapasztalatok után jobban elkezdtem érdeklődni ilyen irányban, ezek után, több kollégámnak is segítettem elmulasztani a fejfájását, nyakmerevségét, kisebb masszírozással. 2006-ban találtam egy olyan embert, Kovács Magyar Andrást, aki megnyitott előttem egy olyan kaput, amely teljesen más volt, mint amit addig tanultam. Teljesen elütött a materialista – racionalista nézetektől. Tehát egy új világba cseppentem, egy csodálatos új világba. Itt nincsenek oly korlátok, szűk szabályok. Megtanultam – megtapasztaltam, hogy a képzeletet csak a valóság múlja felül. Amit el tudok képzelni, az meg tud valósulni, és ez teljesen így van. Tapasztalom nap mint nap! Sok – sok TANULÁS, gyakorlás, igyekezet, és időbe telt, míg erre a szintre eljutottam. De, ez a szint még nem a végső, mert FOLYAMATOSAN tanulok, képzem magam. Letettem a Frissítő- Svéd-masszőr vizsgát, majd a Gyógymasszőr vizsgát, közben és az óta is folyamatosan járok Kovács-Magyar András, és Kovács Magyar Ildikó „Elit klubjába”, ahol, a kor követelményeinek megfelelő -legyen az akár kvantumfizikai dolgokat is tanulunk. Megismerkedünk az emberi szervezetet felépítő elemek tulajdonságaival, az emberekre gyakorolt hatásairól, hogy a hiányuk milyen tulajdonságokat, és betegségi formulákat okoz az egyénnek, mind a hét szinten. Nagyon szeretem az embereket, és minden tudásommal azon vagyok, hogy maximálisan tudjak segíteni annak, aki hozzám fordul. CSAK azon az emberen tudok segíteni, aki kéri, illetve elfogadja a tanácsaimat - HÁZI FELADAT. Eddigi gyakorlatom során pár embernek mondtam azt, hogy sajnálom, de nem Én vagyok az Ön embere, mivel nem fogadja el azt, amit Én javaslok. Aki kéri, - és egyre többen vannak ilyenek, annak tudok segíteni, Személyes tanácsadással, Energiakezeléssel, Csontrakással, Mágikus Léleksímogatással, Talpmasszírozással, Szellemműtéttel, MATRIX DROPS COMPUTER-es méréssel, tanácsadással és a cseppek ajánlásával. ISMERŐS? „Segíts magadon, az Isten is megsegít!” Ez tökéletesen így van. Kezdjük, az elején - Segíts magadon - Mit takar ez? Azt, hogy aki meg akar gyógyulni, az tesz magáért. - Jöjjön, és oldjuk meg az Ön problémáját közösen!