Gyógyító Kezek Centrum segít Önnek és a Gyógyító-Segítõ Kezek Kft.

   +36 (30) 248 7906 gyogyito@hefleristvan.hu

Sára írása

Sára írása

Kedves Hefler István!

Sokáig kellett gondolkodnom hogyan is tudnám pontosan leírni azt az érzést, vagy inkább állapotot, amely egy-egy kezelés (csontrakás, ahogyan Te nevezed) után elfog.

Tudom, szerencsés vagyok, hogy nem kell kilincselnem ízületi és egyéb problémákkal orvostól orvosig és simán lemegyek hídba, ha kell, de az iskolában néha sokat „talpalok”, tűzzománcozáskor pedig a lemezcsiszolás viseli meg a csuklómat. Ezek nem észrevehető tünetek, illetve csak akkor szoktam megdöbbenni, hogy mennyire „elhasználtam a végtagjaimat”, amikor Te percek alatt a helyére pakolod az ujjperceimet és a bokámat.

Hétvégén hosszasan használtam a gravírozó gépet is – éreztem, hogy átvették az ujjaim a rezgést, de nem tulajdonítottam ennek túl nagy jelentőséget. Másnap viccelődtem a diákokkal, hogy azért fura hirtelen balra néznem, mert biztos valami nem tetsző dolgot látnék óra alatt. Csak a kezelés alatt jöttem, rá, hogy a váll ízületem nem volt a helyén – valószínű kissé túlterheltem…

… és egy csapásra elmúlt az a fura fáradtság, amit még alvás vagy pihenés után is éreztem.

Talán a legjobban úgy tudnám megfogalmazni, hogy mikor tegnap este mentem a lépcsőn lefelé szinte súlytalanul suhantam. Mintha nem is kellett volna a talpamra lépni ahhoz, hogy tovább lépjek, mintha ugyanazzal az erőkifejtéssel tízszeresére gyorsult volna a mozgásom.

Még egyszer nagyon köszönöm J

Kecskemét 2016. 04. 28.

Kőrös Sára

A szerzőről

Nagy István