• HEFLER GYÓGYÍTÓ KEZEK CENTRUM

  Kecskemét Vízmű u. 22/8
 • Telefon: +36302487906

 • Facebook:

  https://www.facebook.com/kezek.hu

MATRIX DROPS Computeres mérés

Matrix Drops – Computeres mérés

Matrix Drops Cseppek – Quintesszencia

ajánlása

Több mint 14 éve 2009 óta foglalkozom a MATRIX DROPSOKKAL, és a kezdetektől rendelkezem a MATRIX DROPS COMPUTERREL, részese vagyok a fejlődésének, folyamatosan részt veszek a továbbképzéseken, igen 11 éve.

 

A MATRIX DROPS COMPUTER (továbbiakban – MDC) rávilágít többek közt a testi, érzelmi, gondolati, kapcsolati, lelki és szellemi blokkokra, elakadásokra. Analitikusan összehasonlítja a mintákat. Az Ön mintáját, a MDC-ben lévő mintával. 8 millió módon!

Egy szerkezet, amely megmutatja, hogy milyen érzelmek, gondolatok, munkálkodnak bennünk, körülöttünk és elárulja, hogy milyen a lelkünk! Milyen külső tényezők, befolyásolhatnak bennünket. Milyen lelki attitűdökkel rendelkezünk, jó és rossz viszonylatban. A jó tulajdonságaink nem betegítenek meg, viszont a rosszak igen.

Legyen az akármilyen tévhit, tévképzet vagy egy-egy téveszme, vagy rossz meggyőződés, (mert meggyőztek bennünket, és így meggyőződésünkké vált, holott, lehet, hogy az a valóságtól, vagy igazságtól távol van).

A gépek sokkal többet érzékelnek a világból, mint amire az ember képes, lásd egy robot kamera, vagy egy biztonsági kamera, mely sötétben is” lát”, vagy a digitális kamera, fényképezőgépek, melyekkel fénygömböket lehet lefotózni, amit mi magunk szabad szemmel nem láttunk, pedig ott voltunk …

https://www.hefleristvan.hu/wp-content/uploads/2020/04/fenygombok-1024x369.jpg

Forrás: http://www.szellemvilag.hu/storage/upload/hortobagy_fenylenyek_pdf_818_20080615150357_818.pdf

A fejlettségi fok csúcsán az ember áll, mindannyian 108 elem parányi részecskéinek rendszerét foglaljuk magunkba. Természetesen ennek köszönhetően, valamennyi elem tulajdonságait és azok végtelen kombinációit birtokoljuk. Ám mint minden bonyolult rendszer magában hordozza a meghibásodás lehetőségét!  Elengedhetetlenül szükséges, a szervezetekben fellépő hibák elhárításához, a bennünket alkotó elemek tulajdonságainak ismerete.

Az emberi lényt felépítő 108 elemnek, 108 testi- és lelki alaptulajdonsága van, valamint ezek kombinációi. Az ókori misztikusok az elemek lelki tulajdonságainak könnyebb felismerése érdekében 108 Isten alakot formáltak. Ezzel példázták, és tettek felismerhetővé egy-egy jellemet, alkatot, karaktert.

https://www.hefleristvan.hu/wp-content/uploads/2020/04/matrix-elemek.jpg

Az elemek zavara leképződhet a testünk hét szintje közül bármelyikre: fizikai-, energia-, érzelmi-, gondolati-, kapcsolati-, lelki- és szellem szintre. Ezek pedig kölcsönösen oda-vissza hatnak egymásra. A rendezettség csak valamennyi szint együttes visszarendezésével érhető el. Egy példával: a lelki zavarok előidézhetnek testi-, és más energetikai problémákat is testmezőinkben.

Buddha tanításaiban a 108 emberi tulajdonságra hívta fel a figyelmet, mivel ezek gúzsba köthetik lényünket. Jézus szintén a lelki- és szellemi világok ismereteinek fontosságára, majd azok megoldására figyelmezteti az embert példabeszédeiben.

A hazugságok tehetetlenséget, örvényeket hozhatnak létre a lényünkben, az igazságok felszabadítanak bennünket. Az elemi igazságok tökéletesen működnek, míg az elemi torzulások problémákat, gondokat szülnek.

Megoldások a felismerésekben, valamint a tökéletes elemi mintákra való ráhangolódásban rejlenek. Ennek érdekében a bennünket alkotó 108 elem információját hívhatjuk segítségül. A Matrix Dropsokban ezek az elemi információk lettek tárolva külön – külön és változatos kombinációkban.

A kvantumfizikai elveken alapuló magneto-, elektro- és fény spektrométerek a szemmel láthatatlan tereinkben, világainkban található információkat, függvények formájában képesek rögzíteni.

Az elemi információkat és azok kombinációit a Matrix Dropsokban rögzítjük és függvényként vesszük fel, a komputer technika nyelvezetén. A MDC komputereink az egyénekről felvett több millió Fourier függvényt képesek pillanatok leforgása alatt átfuttatni, és az észlelt hibák esetén a Matrix Dropsokban található mintákból a legszükségesebbet kiválasztani.
Egy megemelkedett tudatállapotú ember előre gondolkodik, és be sem megy abba a zsákutcába, amiből olyan sokan rémülten próbálnak kijutni. Tehát fontos tudatni az emberekkel, hogy van több módszer is, amivel a testi, lelki harmóniájuk megőrizhető. Ennek felbecsülhetetlen következménye, hogy szervezetünkben már meg sem jelenhetnek a zavarkeltő tényezők. Ahol már bekövetkeztek a torzulások, ott úgy hangoljuk vissza a szervezetet a természetes anyagaink rezgéseivel, információival, mint a zongorahangoló a húrokat. Ehhez ismernünk kell az etalon hangokat, rezgéseket, információkat.

Az etalon információkat fél-drága- és drágakövekben tároljuk, és kristályokon keresztül közvetítjük egy olyan módszerrel, ahol azok nem érintkeznek a vízzel. Csupán megfelelő távolságban, a behangolandó víz közelében vannak elhelyezve. A víz az információt évekig képes tárolni és megőrizni. A Matrix Dropsban semmilyen vegyület, szervezetre káros anyag nem található.

Azok az érdeklődő tudatosodni vágyó emberek, akik eljönnek hozzánk, bepillantást nyerhetnek arról, van-e olyan elem amely elhangolódott a szervezetükben.  Tanácsot kaphatnak arra, mely Matrix Drops alkalmas azok visszarendezésére.

Az ember elérte fizika határainak csúcsát és rendkívül magas szintre jutott a technikai vívmányok tekintetében.  Ám az ott elért eredményeivel kezdte azonosítani magát, ezért lelkileg és szellemileg lemaradt a fejlődésben. Az emberek nem tudnak megbirkózni önpusztító gondolataikkal és érzelmeikkel, ezért azok könnyen elbánnak velük.

https://www.hefleristvan.hu/wp-content/uploads/2020/04/mdc-computer.png

A MDC komputerünk az embert alkotó hét mező mindegyikében – fizikai-, energia-, érzelem-, gondolat-, kapcsolat-, lélek-, szellem testeiben képes megmutatni azokat a torzulásokat, elhangolódásokat, melyeket a kezelhetetlen érzelmeik, gondolataik vagy netán a kapcsolataik hoztak létre.

Még mielőtt megjelenne a fizikai testünkben bármilyen tünet, a komputer gondolati örvényeinkből fakadó torzulásokat képes kimutatni. Eddig erre az összetett felmérésre a világon egyetlen berendezés sem volt képes. Felbecsülhetetlen értéke van!

Miért fontos ez?

Azok az igényes és önmagukat szerető, testüket, lelküket, szellemüket óvó emberek, akik számára a prevenció – vagyis a korai felismerés jelenti -, a hosszú és boldog élet zálogát, azok időben tudnak tenni azért, hogy testmezőik egy- egy zavara következtében soha ne jöjjön létre elváltozás.
Az ember kvantumfizikai értelemben egy csodálatos hullámmező, melynek megdöbbentő mennyiségű mintája és struktúrája létezik.  Az új találmányunk a Matrix Drops Computer képes detektálni a mezők zavarait, és a cseppjeink alkalmazásával lehetőség nyílik azok korrekciójára.

Gondoljuk csak arra, ahogy mai technikai berendezések képesek egy-egy hang-, szín-, kép- és akár egy arc beazonosítására is. Egyes telefonokon működnek olyan programok, melyek egy adott zenét, előadót felismernek.

Az utca forgatagából, egy rendezvény sokaságából képes az arcfelismerő rendszer kiszűrni azt az egyetlen egy személyt, akit éppen keresnek. Sorolhatnánk a példákat. Mindez kvantumfizika, ami Fourier hullámfüggvényei alapján működik. Barátkozzunk meg ezekkel a fogalmakkal, gondolatokkal, hiszen a mindennapjaink részévé váltak. – Használjuk őket, körülvesznek bennünket.

Mi a kvantumfizikai komputerünkkel és Matrix Dropsainkkal lehetővé tettük az emberi energiamezők – az említett hét testmező – zavarainak korai felismerését, és azok korrekcióját.

Az érzékelt és felismert mezők alapján, a vizsgált személyek: energetikai állapotáról, gyengeségeiről, erősségéről, azok pszichés-, lelki- vagy spirituális állapotáról pontos leírást lehet adni. Aki a Matrix Dropsokat alkalmazza, azok számára a látszólag kezelhetetlen tulajdonságaik, gyengeségeik leszelídülhetnek, eltűnhetnek.

Ha a hozzánk forduló személy változtatni akar eddigi életvitelén, felfogásán, mi az útmutatásunkkal segítségére tudunk lenni. Rendelőnk és az iskolánk kapui nyitva állnak az érdeklődők előtt, hogy Önökkel együtt ennek az új módszernek köszönhetően kijavíthassuk a várható vagy a már bekövetkezett nemkívánatos dolgokat.

Mit ígér a Matrix Drops?
Egy komoly életminőségbeli javulást!

Zodiákus jegyek és a Matrix Drops:
Mondják, minden emberre hatnak a bolygóállások a fogantatásuk, a mindennapjaik, de talán legerőteljesebben a leszületésük pillanatában. Az egyéni horoszkóp elkészítésekor is ebből indul ki az elemző.

Minden zodiákus jegynek megvannak a negatív és a pozitív aspektusai.  A Matrix Drops segít a negatív hatások, gondolati örvények rabságából kiszabadítani bennünket.

Mit érezhet az, aki alkalmazza a cseppeket? Lélekben, energiákban megerősödve, könnyebben elbánik a gondolataival, az őt ért negatív behatásokkal. Nagyon népszerűek ezek a cseppek, ezért a sikerre való tekintettel ajánlom Önöknek is.

Forrás:
http://www.matrixdrops.com/hu/hirek-matrix-drops/matrix-drops-computer


A szervezetünk fehérjéit felépítő aminosavak információzavarai kimutathatók a Matrix Drops Computerrel (MDC), a beépülést támogatják a Matrix Drops (MD) készítmények.

 

A Matrix Drops rendszer megalkotói: Kovács-Magyar Ildikó & András

Szervezetünket felépítő fehérjék létfontosságú építőkövei az aminosavak, melyek a szervezetben mindenhol megtalálhatóak. A sejtutánpótlás, a sejtregenerálódás, egészséges sejtciklus folyamat, izomszövet felépítés, hormontermelés, szervek állapota, anyagcsere folyamatok, mind az aminosav állomány függvényei.

A szervezet a fehérjéket lebontja aminosavakra, ezekből az aminosavakból szintetizálja (állítja elő) a saját fehérjéit. Az állati eredetű táplálékok az alapvető aminosavak leggazdagabb forrásai. A növényekben nem található meg minden aminosav. Ezért is a vegyes étrend a legmegfelelőbb számunkra. Mindegyik aminosavra szüksége van szervezetünknek, nem lehet köztük fontossági sorrendet felállítani. A megfelelő aminosavak hiánya hosszú távon rosszul működő immunrendszerhez, korlátozott izomképződéshez, vékony és töredezett hajhoz, bőrsérülések kialakulásához, és más egyéb tünetekhez vezethet.

Többeknek kialakult elképzelése van arról, milyen aminosavakkal szeretnék támogatni a szervezetük működését. Akik nem tudják, azok számára a Matrix Drops Computer (MDC) megmutatja, mely aminosavak beépülését akadályozza információzavar. Személyre szabott Matrix Drops (MD) kombinációkkal mindez feloldható, támogatható.

Az MDC mérés 30 mp-et vesz igénybe. 

A teljeskörű 50 perces MDC felmérés és elemzés ára: bruttó 25.000 Ft, amely önmagában foglalja a jelenlegi testi, lelki, pszichoszomatikus gondjainak és azok okainak feltárását, nehézfém terheltség, vitamin beépülési zavarait, pillanatnyi sorsfeladatát, vírus, gomba, baktérium terheltségét, szervezetét sújtó földsugárzások, Elektroszmog terhelés, és egyéb fontos önelemző információkat.

MD 1507. Hisztidinum
MD 1508. Isoleucinum
MD 1510. Leucinum
MD 1509. Lysinum
MD 1522. Pyrrolysine
MD 1511. Methioninum
MD 1505. Phenylalaninum
MD 1519. Tryptophanum
MD 1517. Thereoninum
MD 1518. Valinum
MD 1515. Argininum
MD 1514. Glutaminum
MD 1502. Alaninum
MD 1512. Asparginum
MD 1504. Asparticum acidum
MD 1503. Cysteinum
MD 1501. Acidum glutamicum
MD 1506. Glycinum
MD 1524. Ornitin
MD 1520. Tyrosinum
MD 1513. Prolinum
MD 1516. Serinum
MD 1521. Selenocysteinum
MD 1523. Karnitin
MD 1525. Taurin

Az élő szervezetekben több aminosav található. Fehérjékből épülnek fel többek között: izmaink, inaink, belső szerveink, mirigyállományunk, körmünk és a hajunk is. Fontos tudni! Szintén szerepet játszanak a hormonok, az ingerületátvivő vegyületek és enzimek termelésében, energiaforrásként, szénhidrát, – illetve lipidképző tápanyagként. A lipidek a sejthártya szerkezeti elemei, egyik legfontosabb szerepük az energiatárolás.

https://www.hefleristvan.hu/wp-content/uploads/2020/04/aminosavak.jpg

Hogyan képződnek proteinek aminosavakból? Maga az aminosav elnevezés a szerves molekula összetevőire utal: egy sav-, és egy aminocsoportot (nitrogénvegyületet) tartalmaz. Elméletileg számtalan aminosav-variáció létezik, de csupán 22-25 -re tehető azok száma, amelyek az élet alapját képezik. Ezeket az aminosavakat találjuk az összes emberi, állati, növényi és bakteriális fehérjében. Az aminosavak két vége ellentétes pólusú (az aminocsoport a pozitív, míg a savcsoport a negatív pólus), ezek határozzák meg speciális tulajdonságaikat. A sejtek növekedése, regenerálódása és fenntartása, az aminosav állományunk függvénye. A víz mellett a fehérjék adják testsúlyunk nagy részét.

https://www.hefleristvan.hu/wp-content/uploads/2020/04/aminosav-forras.jpg

Nagyon lényeges: ha szervezetünkben az aminosavak bármelyikéből hiány keletkezik, akkor a sejtek újratermelődési folyamata megszakad.

Akárcsak egy aminosav hiánya is fellép: allergia, fáradékonyság, emésztési problémák, fertőzésekkel szembeni gyenge ellenálló képesség, korai öregedés stb. – formájában mutatkozhat meg.

Az aminosavak nélkül nem tudunk egészséges izmokat építeni, gyermekeknél a növekedés, idősebbeknél a fehérje egyensúly megőrzése az egyik legfőbb szerepe.

Az aminosavakról részletesebben:

MD 1507. Hisztidinum – hisztidin

 • értágítás
 • myelin köpeny (védi az idegsejteket) fenntartása
 • a hisztamin (szerepe: allergia, gyulladási folyamatok immunválaszának kialakítása) hisztidinből keletkezik, mely immunrendszerünk fontos kémiai anyaga
 • arthritisz okozta gyulladások
 • emésztési zavarok enyhítése
 • növeli a szexuális örömöt

Hiánya: feszültséget és haragot, dühöt, depressziót okozhat.


MD 1508. Isoleucinum – izoleucin

 • izomszövetek energiatermelése, szabályozása
 • izomvesztést megakadályozása – fekvőbetegek esetében is
 • glükóz (szőlőcukor) lebontás

MD 1510. Leucinum – leucin

 • elősegíti a bőr és a csontok regenerálódását
 • sebészeti beavatkozások után hasznos
 • csökkenti a vércukorszintet
 • megnöveli a növekedési hormon termelődését
 • segít fenntartani a tesztoszteronszintet

Hasznos: májbetegségek, krónikus vesepanaszok, sebgyógyulás, allergiák, hypoglikémia, katabolizmus (izomvesztés), az ALS (Lou Gehrig’s Disease) probléma esetén.


 

MD 1509. Lysinum – lizin

Lizinről is van szó ebben a videóban

 • bőrfiatalító
 • csökkenti a triglicerid szintet (vérzsírok egyik fajtája)
 • mérsékli a bőr hirtelen öregedését
 • segíti a kalcium felszívódást
 • segíti a kollagén képződését (kötőszöveti fehérje, nélküle „szétesnek” a sejtek) – Az öregedés során kollagént veszítünk, aminek ráncosodás az eredménye.

A lizin hiány egyéb tünetei: fáradtság, gyengeség, vörös szemek, szédülés, megnövekedett reakcióidő, vérszegénység, enzim rendellenességek, csökkent növekedés, immun-rendellenességek, csontritkulás, aranyér, szorító mellkasi fájdalom, szív- és érrendszeri megbetegedések, sebek és sérülések.


MD 1522 – Pyrrolysine – pirrolizin

 • hajhullás
 • vérszegénység
 • kalcium felszívódás
 • kollagén termelődés
 • csökkenti a szérum triglicerid szintet

MD 1511. Methioninum – metionin

 • megakadályozza a zsír felhalmozódását a májban és az artériákban
 • megelőzi a koleszterin felhalmozódását
 • elősegíti az ösztrogén kiválasztást
 • kulcsszerepet játszik az RNS és DNS képzésében
 • erős antioxidáns, mely védi a testet a pusztító szabadgyököktől
 • segíti a szelén felszívódását
 • segít a bőrt rugalmasan tartani
 • kondicionálja a hajat
 • erősíti a körmöket
 • mérsékli az öregedést
 • könnyíti a zsírok lebontását
 • a máj lecitin-képző képességét javítja (a lecitin -szervezetnek és sejteknek nélkülözhetetlen zsírbontó hatású eleme – pedig a veszélyes koleszterol felhalmozódást akadályozza meg az erekben, így csökkentve a szívbetegségek és az epekő kialakulásának kockázatát)
 • csökkenteni a magas szérum rézszintet, és más nehézfémek ellen is hatásos, pl. a kadmium, higany ólom
 • a vér hisztaminszintjét csökkenti – ami az allergiás és a skizofréniás betegek számára hasznos, mivel a hisztamin okozza azokat a hamis jeleket, amelyektől annyira zavartak az érintettek
 • a vegetáriánus étrendet követő emberek számára különösen fontos

Hiánytünetei: vizeletképzési képesség csökkenése, epekőképződés, ödémák, allergia, magas hisztaminszint, hályogok, skizofrénia. Hiányában akadályozott a vér áramlása a szívbe, az agyba és a vesékbe.


MD 1505. Phenylalaninum – fenilalanin

 • fájdalomcsillapító hatása van
 • arthritisz csökkentése
 • erős antidepresszáns hatású
 • csökkenti az étvágyat
 • Romantikus érzéseket hozza létre és a libidót is növeli. Azoknak az agyában, akik elveszítették az érdeklődésüket a szexualitás iránt, többnyire alacsony a fenilalanin szintjük. Morfikus hatású.

MD 1519. Tryptophanum – triptofán

 • kiküszöbölni az insomniát (álmatlanságot)
 • szükséges a B3-vitamin, valamint a szerotonin termelődéséhez
 • csökkenti a szorongást, a depressziót és javítja a kedélyállapotot
 • csökkenti az étvágyat
 • elősegíti a HGH termelést (human growth hormone) – növekedési hormon
 • segíti leküzdeni az alkoholizmust
 • fájdalomcsillapító
 • csökkenti a szorongást
 • epilepszia és depresszió kezelésére szintén jóhatású

MD 1517. Thereoninum – treonin

 • kollagén, elasztin és fogzománc termelésében van fontos szerepe
  Izoleucin előanyaga, a hiánya kiegyensúlyozatlanságot, ingerlékenységet és a személyiség negatívvá való átváltozását eredményezheti.

MD 1518. Valinum (L-valin)

A valin hiánytünetei a következők:

 • aknék
 • máj-rendellenességek, epehólyag betegség
 • az egyik legfontosabb izomépítő (Ha nincs valin, nincs izom.)

A valinról kimutatták, hogy a drogfüggőségek kezelésekor bekövetkező elvonási tüneteket csökkenti.


MD 1515. Argininum (L-arginin)

Az arginint ”természetes viagra”-ként emlegetik (elősegíti a vér áramlását a péniszbe), potencianövelő, libidónövelő.

 • növeli a spermiumok számát, a szexuális teljesítménynövekedést (A férfiak több arginint igényelnek, az ondó 80%-a is ebből áll.)
 • terméketlenség – erekciós zavarok
 • csökkenti a tumorok növekedését
 • szív-és érrendszeri megbetegedések – ereket tágítja, javítja a vérkeringést – akadálymentessé téve azt
 • vérnyomáscsökkentő
 • húgyhólyaggyulladás
 • anabolikus szteroid hatásokra (a szervezet fehérjegazdálkodását szabályozó, a test izomzatának felépítését támogató anyag)
 • gyorsítja a regenerációt
 • memória javító, növeli a koncentrációs készséget
 • a csecsemőmirigy stimulálásával – T-sejtek termelődését segíti

Az arginint azok a sportolók alkalmazzák, akik szeretnék növelni a növekedési hormon (GH) termelés szintjüket.


MD 1514. Glutaminum – glutamin

A “minden amino anyjaként” is emlegetett aminosav stimulálhatja az izomsejtek térfogatának növekedését. Üzemanyag az agy számára. Számos gyomor-bélrendszeri panasz pl. hasmenés glutaminszínt csökkenéskor következik be

 • gyorsítja a fekélyek gyógyulását
 • csökkenti a depressziót
 • előnyös a potencia problémák kezelésében
 • rákos emberekben az argininnal egyetemben igen kedvező hatásokat mutat
 • segít sav-bázis egyensúly fenntartásában, az étrend lúgosításában

A glutamin tápanyagként szolgál a limfociták és makrofágok számára. Antianginás (angina-szívtáji szorító fájdalom) esetén javasolt. Duchenne-kór, izomdisztrófiában szenvedő gyermekeknél anabolikus hatást mutat.


MD 1502. Alaninum – alanin

A következő tünetek kezelésekor hasznos:

 • hypoglikémia – alacsony vércukorszint
 • epilepszia kezelésében hatékony
 • jóindulatú prosztata hipertrófia (BPH) prosztatamegnagyobbodás, prosztatatúltengés esetén segít

MD 1512. Asparginum – aszpargin

Az aszpargin a glutamin-savval a központi idegrendszerben a szinapszisok több mint 50%-ában neurotranszmitterként működik – az ingerületátadásban van nagy szerepük. Kimerülés kezelésére jó hatású.


MD 1504. Asparticum acidum – aszparaginsav

 • fiatalító hatású, kedélyállapot javító
 • védi a központi idegrendszert
 • neuritisz – ideggyulladás
 • fáradtság/gyengeség
 • depresszió
 • agyalapi mirigy stimuláló

MD 1503. Cysteinum – cisztein

 • védi az agyat és a májat az alkohol, a drogok és a cigaretta okozta károsodásoktól
 • reumás artritisz kezelésére az artériák és az érrendszer erősítésére is alkalmas
 • a haj és a bőr 10-14%-át teszi ki – erősíti azt
 • csökkenti ízületi fájdalmakat és az ízületi tok gyulladását

MD 1501. Acidum glutamicum – glutaminsav

 • központi idegrendszer, az agy és a gerincvelő egyik neurotranszmittere (hírvivő molekula, ingerületátvivő anyag)
 • fontos szerepe van a cukor és a zsír anyagcseréjében
 • az agy üzemanyaga
 • koncentrációs zavarok
 • jóindulatú prosztata megnagyobbodás (BPH)
 • csökkenti a vesekövek kialakulását
 • a legerősebb antioxidáns
 • epilepszia
 • mentális visszamaradottság
 • izomsorvadás

MD 1506. Glycinum – glicin

Kontrollálja a vércukorszintet és megakadályozza az ATP lebomlását, így optimalizálja az energiaszintet.

 • bipoláris rendellenesség (mániákus depresszió)
 • hiperaktivitás
 • izomdisztrófia – izomsorvadás
 • epilepszia
 • gyomorpanaszok
 • jóindulatú prosztatamegnagyobbodás (BPH)
 • hypoglikémia – alacsony vércukorszint

MD 1524. Ornithine – ornitin

Arginin-nal együttesen fejti ki hatását a növekedési hormon termelődésére hat.


MD 1520. Tyrosinum – L – tirozin

A tirozin agyi hírvivő, ami dopaminná és norepinefrinné alakul.

 • szerepe van a melanin termelésben – ez határozza meg bőrünk és hajunk színét
 • narkolepszia – nappal jelentkező, rövid ideig tartó erős alvási kényszer tüneteiért felelős
 • szorongás, depresszió
 • alacsony libidó
 • allergia
 • fejfájás
 • alacsony LH (luteinizáló hormon) szint
 • alacsony vérnyomás
 • nyugtalan lábak szindróma
 • csökkenti a stresszt
 • premenstruációs szindróma (PMS)

MD 1513. Prolinum – prolin

 • elősegíti a kollagén termelődését
 • elősegíti a porcok gyógyulását, erősíti az ízületeket, inakat és erősíti a szívizmot
 • C-vitamin (MD-711) megkötést elősegítő információval együtt segít megőrizni a kötőszövet egészségét
 • porcok, ízületek és a bőr kollagén termelését serkenti
 • táplálja és erősíti a szívizmot
 • segít az érelmeszesedés mérséklésében

MD 1516. Serinum – szerin

 • myelin – az idegszövetek fedőrétegének egyik összetevője
 • DNS másolása során a fellépő degenerációkat képes kiszűrni
 • vércukorszintet is stabilizálja

MD 1521. Selenocysteinum – cisztein

Vizsgálatok szerint a szelénegyensúly esetén 65%-al csökkent a prosztatarák, 46%-al a tüdőrák, 58%-al a vastag-és végbélrák előidézte elhalálozás. A megfelelő szelénellátottság (MD-1034) az áttétek képződését is gátolhatja, és serkenti a szervezet védekezőképességét.

 • Coli és a Salmonella fertőzések elszaporodását gátolja
 • szelén (MD-1034) specifikus beépülését segíti
  Az emberek és állatok sok szelénigényes enzimmel rendelkeznek, melyek csak szelén jelenlétében képesek működni. A szelén (MD-1034) védelmet nyújt a szabadgyökök és a különböző mérgező anyagok és nehézfémek károsító hatásaival szemben. C- (MD 711) és E-vitaminnal (MD 713) együtt érdemes alkalmazni, mert erősítik egymás hatékonyságát.
 • hiányában romlik a limfociták képesége a tumorsejtek elpusztítására, csökken a natural killer fehérvérsejtek aktivitása és az immunglobulinok termelődése is visszaesik
 • a hiány magasabb rákrizikóval, gyulladásos reakciók és szív-érrendszeri betegségek veszélyével jár
 • szelén (MD-1034) szív és érrendszer védő anyag, növeli a vér HDL koleszterinszintjét, ami kedvező hatású egészségünkre
 • pajzsmirigyhormon aktívabb formába (T4->T3) alakulásához is szükséges
 • reumás ízületi gyulladás
 • pikkelysömör, lupus tüneteire
 • cataracta (szürkehályog)
 • szívproblémák
 • izomgyengeség
 • terméketlenség férfiaknál

MD 1523. Karnitin – karnitin

 • szívizom munkáját javítja
 • helyreállítja a normális szívműködést, javítja az izomzat oxigénellátását, több szívbetegség elkerülhető, ha a karnitin-szint megfelelő
 • a már kialakult szívbetegség esetén javítja a szív teljesítményét, segíti a normális működés helyreállítását
 • csökkenti a koszorúér-elmeszesedésből adódó szorító fájdalmat
 • fontos szerepe van a spermiumok energiaellátásában
 • mellékherékben a spermiumok érési folyamata során a karnitin-szintjével párhuzamosan növekszik a spermiumok mozgása – gyorsabbak lesznek

MD 1525. Taurin – taurin

Az újszülöttek számára esszenciális aminosav.

 • segít a szívizom normális működésében
 • az inzulinhoz hasonlóan elősegíti a glükóz sejtekbe áramlását és ennek köszönhetően, csökken a vércukorszint
 • visszamaradt növekedés
 • apátia
 • ödéma
 • alacsony testhőmérséklet
 • májrendellenesség
 • katabolizmus (izomvesztés)
 • látáskárosodás
 • szorongás
 • epekő
 • epilepszia
 • makula degeneráció – (szemfenéki meszesedés, sárgafolt-sorvadás)

A taurin segíti az agyi impulzusokat létrehozni azzal, hogy a kálium, a nátrium, a kalcium és a magnézium sejtekből történő ki- és beáramlását segíti.

 • kulcsfontosságú szerepet játszik az idegi funkciókban és a vérnyomás szabályozásában
 • segíti a szív összehúzódó képességét, így az erősebben tudja a vért pumpálni
 • magas vérnyomás
 • létfontosságú a zsírban oldódó vitaminok felszívódásához, és a koleszterinszint kontrollálásához
 • hígítja az epét és így megelőzhető az epekő képződése
 • fehérvérsejtek alkotóeleme

A cinkben (MD-751) gazdag élelmiszerek felerősítik a taurin hatását.

Az aminosavak információzavarainál a szervezet több szintjén felmerülhet probléma. A felsorolt tünetek információzavaraira és az Ön által vélt gondokra szintén segítséget kaphat kollégáinktól.

A választott aminosavak mintáit és a Matrix Drops komplex készítményeket együtt javasoljuk alkalmazni!

Forrás:
http://www.csodalatosgyogyulasok.hu/hirek-egeszseg/meresi-kedvezmeny-aminosavak-hianyanak-detektalasa-matrix-drops-computerrel-kovacs-magyar-andras

 

hírek, eseményeket

Hefler íIstván a Gyógyító Kezek centrum vezetőjének oktatásai és kolláégáinak oktatásai. A szervező a GYÓGYÍTÓ-Segítő kezek Kft.

HEFLER GYÓGYÍTÓ KEZEK CENTRUM

Módszereim lényege

Módszereim lényege

Az orvosi diagnózisok és terápiák mellett, felhívom a hozzám fordulók figyelmét arra, hogy az egészség megőrzése, visszaállítása saját felelősségünk is egyben. Mindannyiunk kezében hatalmas gyógyító erő rejlik, ami alapvetően a változásra való hajlandóságukon múlik. Változtathat érzelmeinek és energiáinak uralása érdekében: gondolkodásán, rossz kapcsolatain, táplálkozásán, esetleg rossz fekhelyén, vagy akár eszmevilágán, lelkiségén. A fentiekhez készséggel mutatok utat és adok segítséget,

- MATRIX DROPS COMPUTERES  méréssel, és tanácsadással,  a teremtő információk megmutatásával, vagy
- Mágikus léleksímogatással, a teste harmóniába állításával, A lelki-testi blokkok oldásával,
- Csontrakással, Kovács-Magyar András masszázsmódszerének útmutatásának követésével, 
- Energiakezeléssel, mellyel az ízületek, és a fájdalmas testrészek feszülségeinek a feloldásával az izmok ellazításásval fájdalmak szünnek meg és a belső szervek működése helyreállításával hatalmas változások érhetők el rövid időn belül. Más módszerekkel, illetve életmód tanácsadással is tudunk a hozzánkfordulókon segíteni!

0
ève
0
szolgáltatás
0
tünetre megoldás
0
vendèg
Kapcsolat

Rendelőnk címe: 6000 Kecskemét Vízmű u. 22. 8-as Ház

Bővebb tájékoztatást kaphat:

“Heflerné Bényi Mária” +36/70-60-11-770

“Hefler István” +36302487906

Jelentkezzen még ma kezelésre, konzultációra!

Biztos, és Jó KEZEK-ben lesz!

Nézzen be a YouTube csatornánkra

Iratkozzon fel a hírlevelére, illetve a YouTube csatornánkra

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.