• HEFLER GYÓGYÍTÓ KEZEK CENTRUM

    Kecskemét Vízmű u. 22/8
  • Telefon: +36302487906

  • Facebook:

    https://www.facebook.com/kezek.hu

Mágikus Léleksimogatás (Idegregeneráló kezelés)

Mágikus Léleksimogatás

A Gyógyító Kezek Centrumban minden ilyen esetre volt már sikeres megoldás

Miben tud SEGÍTENI a Mágikus Léleksimogatás (Idegregeneráló kezelés)?

A GYÓGYÍTÓ KEZEK CENTRUMBAN MINDEN ILYEN ESETRE VOLT MÁR SIKERES MEGOLDÁS

• Álmatlanság esetén

• Belső feszültségeink csökkentésében

• Depresszió csökkentésében

• Egyes szívpanaszok csökkentésében

• Ellazulásban

• Emléksúlyaink lekönnyítésében

• Emléksúlyaink megoldásában

• Emésztési problémák csökkentésében

• Fáradékonyságban

• Fáradtságban

• Fejfájás csökkentésében

• Feszültség oldásában

• Fülzúgás enyhítésében

• Görcsök oldásában

• Gyorsabb felépülésben

• Idegrendszer kimerültségének helyreállításában

• Idegek kisimításában

• Idegrendszer megerősítésében

• Immunrendszerünk erősítésében

• Izmok ellazításában

• Koncentráció javításában

• Konfliktusaink oldásában

• Lelkünk megerősítésében

• Öngyógyító folyamatok beindításában

• Stressz oldásában

 

 

A kedves vendégeim javaslatára változtattam meg a megnevezést:

Mágikus Léleksimogatás:


Csodálatos megnyugvást érez az ember utána. Végtelen nyugalom költözik a testünkbe, lelkünkbe. Az emlékeink súlya nem nyomja lelkünket, vagy könnyebben fel tudja dolgozni, – át tud lépni rajta./A mélyen lévő emlék súlyok oldására az: EMLÉKSÚLY OLDÁS kezelésemet javaslom/

– A kezelés hatására rájövünk, hogy testünk, lelkünk, szellemünk eddigi különválasztottsága helyett teljes egységet érzünk. A mély ellazultságban megtapasztalhatunk egy különleges tágasság érzetet, vagy épp a bizalomnak, a békének és a boldogságnak ősi tengerét. A kezelésnél egy természetes gyógyító erőt hívunk segítségül. A kezelés finom jellege az, ami nem gátolja, hanem még a sejtek szintjén is elősegíti a természet teljességére és gyógyulásra törekvő folyamatainak hatékony kiteljesedését.

A bennünk lévő „emléksúlyok” egy része eltűnik, a többi könnyebbé válik, – szokták mondani: „úgy könnyebbé vált a lelkem”!

Hatásai: Mire javallott?

– stressz oldására,
– depresszió csökkentésére,
– belső feszültségeink csökkentésére – megszüntetésére,
– konfliktusaink oldására,
– egyes szívpanaszok csökkentésére,
– fáradékonyságra, fáradtságra,
– koncentráció javítására,
– fejfájásra, – immunrendszerünk erősítésére,
– görcsök oldására, izmok ellazítására,
– öngyógyító folyamatok beindítása,
– Forduljanak hozzám bizalommal, mert itt Ön a legjobb KEZEKBEN van!

Milyen egy Mágikus Lélek Simogatás  kezelés?

A gyógyulni vágyó utcai ruhában, cipő nélkül lefekszik a masszázs ágyra hanyatt, és elengedi magát. Én különböző pontokon megérintem finoman, a testét. (láb, keresztcsont, törzs, koponyaalap és a fej). Az érintések 5-10 grammos nyomások maximum.

Mágikus Lélek Simogatás

kezelés alatt, a kranio-szakrális ritmus, valamint a testi ritmusok is, általában szabadon megmutatkozhatnak, központi idegrendszerünk burkai, az agy és a gerincvelőhártyák pedig belülről oldhatják fel a feszültségeket és beakadásokat. Ezt a folyamatot időnként régebbi balesetek, traumatikus élmények emlékének visszatérése is kísérheti; az idegrendszer huzamosabb stimulálása és a kezelő bizalmas támogatása, ugyanis lehetővé teszi az úgynevezett sejtemlékezet megnyílását. (Volt aki sírva fakadt, volt aki jókedvre derült.) Többféleképpen elősegíthetem a kranio-szakrális rendszer harmonizálását: kranio-szakrális ritmus nyomon követésével, a test megfelelő pontjainak finom érintésével. Mindenekelőtt a folyadékok részesülnek különleges figyelemben, közülük is főként az agyi – gerincvelő folyadékok (liquor cerebrospinalis) áramlása. A kezelés közben az érzések közvetítése, megbeszélése mindig kiemelt szerepet kap. A kezelésnél a testet kívülről befelé hatva oldjuk fel, és lazítjuk el – amivel egy időben számos testi szerkezet ritmusa belülről kifelé mozog. Ezek az élénkítő és újrarendező, belülről kifelé áramló mozgások elősegítik a test megtisztulását és a különböző gátak feloldását, így ez a folyamat többszörösen is elősegíti a gyógyulást. A kezelés mélyreható segítséget nyújt a test különböző ritmusainak harmonizálásában; fokozza az önszabályozó és öngyógyító folyamatok működését, megerősíti az immunrendszert, végeredményben pedig elősegíti az egészségmegőrzést és a gyógyulást is. Dr. William Martin Allen nyilatkozta: „Ez egy rendkívül hathatós és finom kezelési módszer, amely mindenkinek a hasznára válik.” Szerinte a vezérelv: „Nem a betegséggel kell foglalkozni, hanem az egészség erejével, elvégre ebből fakad a gyógyulás.” Szerintem és tanítóm, Kovács Magyar András szerint: „A betegség kiváltó okát kell megkeresni, kiiktatni, megszüntetni, és a „beteg” akár magától is meggyógyul kis segítséggel. Ez, az, igazi csoda!!!”

Hány kezelés szükséges?

Lényegében, mint minden kezelés, személyre szabott, de 5-8 kezelés javallott kezdetben, majd későbbiekben fél – egy évente 2-3 kezelés, illetve, ha, és amennyiben, különös trauma esetén azonnal, a nehéz idők áthidalására.

Ajánlott irodalom:

John E. Upledger: Találkozás a Belső Gyógyítóddal
Daniel Agustoni: Kranioszakrális öngyógyítás

Kranioszakrális terápia:

Legyen szó bár hátproblémákról, ízületi kopásról, fülzúgásról vagy fejfájásról, a kranio-szakrális terápia az idegrendszeren keresztül képes szabályozni a test megzavart működését. A szelíd kézrátételes módszer kiegyenlíti a feszültséget, és makacs eseteknél is segítséget és gyógyulást hozhat.
Aki először próbálja ki a kranio-szakrális terápiát, többnyire csak annyit érez, hogy enyhe nyomás nehezedik a koponyájára vagy a gerincére. Utána viszont ellazultnak érzi magát, olyannyira, hogy akár mély álomba is zuhanhat. Hogy ez a szelíd gyógymód valóban képes gyógyításra, az első látásra meglepőnek tűnik. Valójában azonban olyan módszerről van szó, amely súlyos egészségproblémáknál is teljes gyógyulást hozhat.
A kranio-szakrális terápia (azaz koponya-keresztcsonti terápia), az oszteopátiából alakult ki. Kifejlesztője az amerikai William Sutherland (1873-1954) volt. Hatását időközben számtalan vizsgálat igazolta, még ha tudományosan nem is sikerült magyarázatot találni arra, mi is történik pontosan a kezelés során. A kezelési módszer azon a tényen alapul, hogy az agy és a gerincvelő közös folyadékban úsznak, ennek a gerincvelői folyadéknak a latin neve liquor cerebrospinalis. A folyadéknak megvan a maga ritmikája, a légzéshez vagy a szívveréshez hasonlóan, ahogyan ezt dr. John E. Puledger a 70-es években megállapította. Az orvos ezt a ritmust „az emberiség létének magva” néven emlegette. A kranioszakrális ritmus az ember számára nyilvánvalóan ugyanaz, mint a nyugtalanság az óra számára: folyamatos, örök mozgásban van. Ez a ritmus tartja az embert mozgásban, és előrehajtja az egész szervezetet. A koponyacsontok állandóan a kranioszakrális rendszer mozgásához igazodnak. Ha ezek a csontok nem eléggé érzékenyek, akkor a szervezet bármelyik működési területén zavarok alakulhatnak ki.
Ez a ritmus veleszületett az emberrel. Ütéseinek szélessége és száma (amplitúdó), valamint szimmetriája felvilágosítást nyújt a szervezet aktuális vitális energiájáról. Különösen jól érezhető ez a ritmus a koponyacsontoknál és a keresztcsontnál. A mozgásokra a percenkénti 6-12 ciklusos lefolyás jellemző.

 

hírek, eseményeket

Hefler íIstván a Gyógyító Kezek centrum vezetőjének oktatásai és kolláégáinak oktatásai. A szervező a GYÓGYÍTÓ-Segítő kezek Kft.

HEFLER GYÓGYÍTÓ KEZEK CENTRUM

Módszereim lényege

Módszereim lényege

Az orvosi diagnózisok és terápiák mellett, felhívom a hozzám fordulók figyelmét arra, hogy az egészség megőrzése, visszaállítása saját felelősségünk is egyben. Mindannyiunk kezében hatalmas gyógyító erő rejlik, ami alapvetően a változásra való hajlandóságukon múlik. Változtathat érzelmeinek és energiáinak uralása érdekében: gondolkodásán, rossz kapcsolatain, táplálkozásán, esetleg rossz fekhelyén, vagy akár eszmevilágán, lelkiségén. A fentiekhez készséggel mutatok utat és adok segítséget,

- MATRIX DROPS COMPUTERES  méréssel, és tanácsadással,  a teremtő információk megmutatásával, vagy
- Mágikus léleksímogatással, a teste harmóniába állításával, A lelki-testi blokkok oldásával,
- Csontrakással, Kovács-Magyar András masszázsmódszerének útmutatásának követésével, 
- Energiakezeléssel, mellyel az ízületek, és a fájdalmas testrészek feszülségeinek a feloldásával az izmok ellazításásval fájdalmak szünnek meg és a belső szervek működése helyreállításával hatalmas változások érhetők el rövid időn belül. Más módszerekkel, illetve életmód tanácsadással is tudunk a hozzánkfordulókon segíteni!

0
ève
0
szolgáltatás
0
tünetre megoldás
0
vendèg
Kapcsolat

Rendelőnk címe: 6000 Kecskemét Vízmű u. 22. 8-as Ház

Bővebb tájékoztatást kaphat:

“Heflerné Bényi Mária” +36/70-60-11-770

“Hefler István” +36302487906

Jelentkezzen még ma kezelésre, konzultációra!

Biztos, és Jó KEZEK-ben lesz!

Nézzen be a YouTube csatornánkra

Iratkozzon fel a hírlevelére, illetve a YouTube csatornánkra

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.