MINDIG VAN REMÉNY!

Egy 35 éves hölgy jött hozzám MATRIX DROPS COMPUTERES mérésre, fájó duzzadt melldaganattal. Miután...


 

 

Miután megmértem, és a MDC mérését kiértékeltük, még modtam Neki, hogy FÖLDSUGÁRZÁS fölött fekszik, – méresse ki a fekhelyét, és addig is forduljon 180 fokot az ágyban. Megkapta az ajándék cseppet, és jött következő héten.

2. kezelés, elmondta, hogy valószínűleg elindult a duzzanat kiürülése, mert a hónalj nyirokcsomó is megduzzadt, viszont az is elkezdett fájni. kezelés -Aura tisztítás, szellemműtét, energia kezelés, EREDMÉNY: elmúlt minden fájdalma.

3. kezelés egy hét múlva- A fájdalom nem jött vissza, a kar felemelése fej fölé, akkor vannak szúrások csak.

-Aura tisztítás, szellemműtét, pajzsmirigy kezelés után minden fájdalom, még kéz emelésre is megszűnt, és energikus, mint az előző kezelés után is.

MOST itt tartunk! Miközben a duzzanat, nem növekszik, és nyomás hatására sem fáj. Csodálatos! Szerintem!

Módszereim lényege

Módszereim lényege

Az orvosi diagnózisok és terápiák mellett, felhívom a hozzám fordulók figyelmét arra, hogy az egészség megőrzése, visszaállítása saját felelősségünk is egyben. Mindannyiunk kezében hatalmas gyógyító erő rejlik, ami alapvetően a változásra való hajlandóságukon múlik. Változtathat érzelmeinek és energiáinak uralása érdekében: gondolkodásán, rossz kapcsolatain, táplálkozásán, esetleg rossz fekhelyén, vagy akár eszmevilágán, lelkiségén. A fentiekhez készséggel mutatok utat és adok segítséget, csontrakással, más masszázs módszerekkel, illetve életmód tanácsadással, meditációs (vizualizációs) és ...

0
ève
0
szolgáltatás
0
tünetre megoldás
0
vendèg
Kapcsolat

Rendelőnk címe: 6000 Kecskemét Vízmű u. 22. 8-as Ház

Bővebb tájékoztatást kaphat:

“Heflerné Bényi Mária” +36/70-60-11-770

“Hefler István” +36302487906

Jelentkezzen még ma kezelésre, konzultációra!

Biztos, és Jó KEZEK-ben lesz!

Nézzen be a YouTube csatornánkra

Iratkozzon fel a hírlevelére, illetve a YouTube csatornánkra

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.