Gyógyulásom története

Elöljáróban el szeretném mondani, hogy elkötelezett híve vagyok a Matrix rendszernek! A családtagjaim és...


Elöljáróban el szeretném mondani, hogy elkötelezett híve vagyok a Matrix rendszernek! A családtagjaim és én magam is gyönyörű gyógyulásokat éltünk eddig meg.

Mégis az aranyér problémámat mindig háttérbe soroltam és nem szívesen beszéltem róla. Mindig volt más fontosabb, jellemzően a családtagjaimnál vagy akár saját gondjaimat illetően. Talán van az emberekben egy szemérem is, amikor erről a bajukról kellene beszélniük.

Gyermekkoromban mindig székrekedéssel küzdöttem. Ezt elsősorban az étkezési szokásoknak tudom a mai eszemmel be, nem ittunk elég folyadékot, nem is nagyon hívták fel erre a figyelmünket, lényegesen kevesebb zöldséget ettünk. Egy nagyon nehéz várandós időszak, hosszú fekvéssel, a kezdetektől veszélyeztetett állapottal a helyzetet csak rontotta.

Az utóbbi években sokkal tudatosabban figyeltem arra, hogy igyak elég folyadékot, bevetettem az amúgy nagyon szeretett erős paprikát is. A helyzet jobb lett, de korántsem kielégítő.

Az utóbbi hónapokban a toalett csészéjében szinte minden alkalommal friss vértócsát tapasztaltam, a WC papír pedig jelentősen átitatódott friss vérrel. Minden székelés fájdalommal járt.

A férjemmel jártunk Hefler Istvánnál csontrakáson ez év júliusában. A beszélgetés Istvánnal nagyon tanulságos volt, jó néhány témára kitértünk a fizikai és lelki állapotunkat illetően. A második találkozónkon elmondtam az aranyér problémámat.

István azok közé tartozik, aki a Matrix rendszerben használt gyógyítási metódusok nagyon széles tárházával rendelkezik és gyakorlatban alkalmazza is őket: csontot rak, talpmasszíroz, szellemgyógyászati műtéteket, nyirokmasszázst végez,….. és a tanultakat saját tapasztalati fogásokkal egészíti ki.

Miután meghallgatott, tüzetesen megmért és a leghatékonyabb kezelésnek a talpmasszírozást ítélte.

Nem mondom, hogy nem tapintott rá érzékeny részekre. Én nagyon szeretem, hogy folyamatosan tájékoztatott arról, hogy éppen melyik test, szervrészt érinti és tudjuk, hogy a szervezet reakciója mindig fontos jelnek bizonyul.

A talpmasszírozás közben István egy szellemműtétet is szükségesnek ítélt. Nagyon képszerűen láttatta velem a három belső seb mértét, formáját, az „összeforrasztásuk”, letisztításuk folyamatát. Egy-egy szakaszra többször visszatért, éreztem, „láttam”, hogy nagyon alapos munkát végzett.

A talpmasszírozásba közbeiktatott szellemműtét és a kezelés után nagyon jóleső fáradtságot éreztem, mintha egész nap komoly fizikai munkát végeztem volna.

István tanácsa az volt, hogy az elkövetkező három napban még jobban figyeljek a megfelelő mennyiségű folyadék bevitelre, legalább napi 3 litert igyak meg.

És most jön a történet kimondhatatlanul szép vége: a szellemműtétet István egy hónapja végezte el. Azóta a vérzés teljes egészében megszűnt, gyakorlatilag nincs nyoma!

István, amikor megköszönöm a munkáját, mindig nagyon szerényen az Égiek segítségére utal, nem jöhetne létre a napi csodák sorozata, ha nem lenne ebben részünk.

Igen, én is így gondolom, hogy az Égiek támogatása, a Matrix rendszer minden elemének csodája az alapja a harmonikus, egészséges életünknek. De én szeretném megköszönni István áldásos munkáját is, hiszen az ő lelkisége, tudása és gyakorlata nélkül nem érezném ma magam ilyen jól és nem ért volna véget egy évtizedek óta tartó betegségem.

Köszönöm szépen István!

2020.08.12.

Kati Budapestről

Módszereim lényege

Módszereim lényege

Az orvosi diagnózisok és terápiák mellett, felhívom a hozzám fordulók figyelmét arra, hogy az egészség megőrzése, visszaállítása saját felelősségünk is egyben. Mindannyiunk kezében hatalmas gyógyító erő rejlik, ami alapvetően a változásra való hajlandóságukon múlik. Változtathat érzelmeinek és energiáinak uralása érdekében: gondolkodásán, rossz kapcsolatain, táplálkozásán, esetleg rossz fekhelyén, vagy akár eszmevilágán, lelkiségén. A fentiekhez készséggel mutatok utat és adok segítséget, csontrakással, más masszázs módszerekkel, illetve életmód tanácsadással, meditációs (vizualizációs) és ...

0
ève
0
szolgáltatás
0
tünetre megoldás
0
vendèg
Kapcsolat

Rendelőnk címe: 6000 Kecskemét Vízmű u. 22. 8-as Ház

Bővebb tájékoztatást kaphat:

“Heflerné Bényi Mária” +36/70-60-11-770

“Hefler István” +36302487906

Jelentkezzen még ma kezelésre, konzultációra!

Biztos, és Jó KEZEK-ben lesz!

Nézzen be a YouTube csatornánkra

Iratkozzon fel a hírlevelére, illetve a YouTube csatornánkra

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.