Ne fájjon, ha nem muszáj! Mit üzennek csont- és ízületi fájdalmaink? – Hefler István, Jakab István

Ne fájjon, ha nem muszáj! Mit üzennek csont- és ízületi fájdalmaink? – Hefler István, Jakab István. Arról beszélgettünk, hogy a felhalmozott tudásomat, és tapasztalataimat hogyan tudom közkinccsé tenni. Mit és hogyan tudok segíteni az embereknek? Több dologra is fény derült a rövid beszélgetés alatt! AKI TUD JÖJJÖN EL MÁJUS 13-án A VNTV FESZTIVÁLRA, és ott kérdéseket is tehet fel! Kisérjék figyelemmel a honlapomat, és ÖN is legyen a tanítványom! Várom szeretettel!

 

Módszereim lényege

Módszereim lényege

Az orvosi diagnózisok és terápiák mellett, felhívom a hozzám fordulók figyelmét arra, hogy az egészség megőrzése, visszaállítása saját felelősségünk is egyben. Mindannyiunk kezében hatalmas gyógyító erő rejlik, ami alapvetően a változásra való hajlandóságukon múlik. Változtathat érzelmeinek és energiáinak uralása érdekében: gondolkodásán, rossz kapcsolatain, táplálkozásán, esetleg rossz fekhelyén, vagy akár eszmevilágán, lelkiségén. A fentiekhez készséggel mutatok utat és adok segítséget, csontrakással, más masszázs módszerekkel, illetve életmód tanácsadással, meditációs (vizualizációs) és ...

0
ève
0
szolgáltatás
0
tünetre megoldás
0
vendèg
Kapcsolat

Rendelőnk címe: 6000 Kecskemét Vízmű u. 22. 8-as Ház

Bővebb tájékoztatást kaphat:

“Heflerné Bényi Mária” +36/70-60-11-770

“Hefler István” +36302487906

Jelentkezzen még ma kezelésre, konzultációra!

Biztos, és Jó KEZEK-ben lesz!

Nézzen be a YouTube csatornánkra

Iratkozzon fel a hírlevelére, illetve a YouTube csatornánkra

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.