Gyógyító Kezek Centrum segít Önnek és a Gyógyító-Segítõ Kezek Kft.

   +36 (30) 248 7906 gyogyito@hefleristvan.hu

Misztikusok iskolája 2018. május 5.

Misztikusok iskolája 2018. május 5.

Kedves Érdeklődő, Tanulni vágyó, Kedves Barátunk!

Aki szeretné megtanulni, hogy hogyan érintse meg egy másik ember testét, és lelkét, mely által megkönnyítjük a testi lelki görcseit, kisimítjuk az idegeit, feltöltjük reménnyel és energiával.
Megszabadítjuk egyes rossz emlékeinek a súlyától.

Akkor itt a helyed köztünk, tanulj velünk!

Ismersz, Stresszes, depressziós, mindig rohanó beteg embereket?
Szeretnél rajtuk segíteni?

Szeretnéd magadon, és családtagjaidon is segíteni?

Épp ezért, egy különleges, egyedi módszert dolgoztam ki.

Az emberi test harmonizálásához, behangolásához, a kisebb-nagyobb rossz emléksúlyok megoldásához.

Vendégeim javaslatára neveztem át „Mágikus Léleksimogatásnak”, mert azt mondták, hogy nem csak a testüket, HANEM a Lelküket is erősen megérintettem.

A kezelés segítségével nem csak megkönnyebbül a kedves vendég, hanem az öngyógyítási folyamatait is bekapcsoljuk, mert bekapcsoltuk a paraszimpatikus idegrendszert.

A módszer segítségével a sok-sok testi és lelki tüneten tudunk segíteni.

A módszer lehetőséget biztosít, a világon egyedülállóan, és hatékonyan tudjunk segíteni ember társainknak, vagy szeretteinknek.

Egy kiegyensúlyozott BOLDOG életre tudjuk tanítani, ráhangolni, egy új egészséghez vezető utat mutatni.

A világban nincs másik ilyen módszer, ezért is egyedi és aki megtanulja, az is egyedi segítővé, gyógyítóvá válik.

Várom szeretettel a kurzusomon 2018. május 5-én!

Hefler István terapeuta

A szerzőről

Hefler István

Kecskeméten születtem. Kecskeméten élek immár 1983 óta. Nagyon sokat jártam iskolába, 10 OKJ-s szakmával rendelkezem. Ezért, vagy ezek ellenére a természetes gyógymódok – gyógyítások régóta foglalkoztattak. Talán úgy kezdődött, hogy amikor a kislányomnak fájt a feje, vagy a hasa, és Én rátettem a kezem, Ő melegséget érzett, és gyorsan elmúlt a fájdalma. Ezen tapasztalatok után jobban elkezdtem érdeklődni ilyen irányban, ezek után, több kollégámnak is segítettem elmulasztani a fejfájását, nyakmerevségét, kisebb masszírozással. 2006-ban találtam egy olyan embert, Kovács Magyar Andrást, aki megnyitott előttem egy olyan kaput, amely teljesen más volt, mint amit addig tanultam. Teljesen elütött a materialista – racionalista nézetektől. Tehát egy új világba cseppentem, egy csodálatos új világba. Itt nincsenek oly korlátok, szűk szabályok. Megtanultam – megtapasztaltam, hogy a képzeletet csak a valóság múlja felül. Amit el tudok képzelni, az meg tud valósulni, és ez teljesen így van. Tapasztalom nap mint nap! Sok – sok TANULÁS, gyakorlás, igyekezet, és időbe telt, míg erre a szintre eljutottam. De, ez a szint még nem a végső, mert FOLYAMATOSAN tanulok, képzem magam. Letettem a Frissítő- Svéd-masszőr vizsgát, majd a Gyógymasszőr vizsgát, közben és az óta is folyamatosan járok Kovács-Magyar András, és Kovács Magyar Ildikó „Elit klubjába”, ahol, a kor követelményeinek megfelelő -legyen az akár kvantumfizikai dolgokat is tanulunk. Megismerkedünk az emberi szervezetet felépítő elemek tulajdonságaival, az emberekre gyakorolt hatásairól, hogy a hiányuk milyen tulajdonságokat, és betegségi formulákat okoz az egyénnek, mind a hét szinten. Nagyon szeretem az embereket, és minden tudásommal azon vagyok, hogy maximálisan tudjak segíteni annak, aki hozzám fordul. CSAK azon az emberen tudok segíteni, aki kéri, illetve elfogadja a tanácsaimat - HÁZI FELADAT. Eddigi gyakorlatom során pár embernek mondtam azt, hogy sajnálom, de nem Én vagyok az Ön embere, mivel nem fogadja el azt, amit Én javaslok. Aki kéri, - és egyre többen vannak ilyenek, annak tudok segíteni, Személyes tanácsadással, Energiakezeléssel, Csontrakással, Mágikus Léleksímogatással, Talpmasszírozással, Szellemműtéttel, MATRIX DROPS COMPUTER-es méréssel, tanácsadással és a cseppek ajánlásával. ISMERŐS? „Segíts magadon, az Isten is megsegít!” Ez tökéletesen így van. Kezdjük, az elején - Segíts magadon - Mit takar ez? Azt, hogy aki meg akar gyógyulni, az tesz magáért. - Jöjjön, és oldjuk meg az Ön problémáját közösen!