Gyógyító Kezek Centrum segít Önnek és a Gyógyító-Segítõ Kezek Kft.

   +36 (30) 248 7906 gyogyito@hefleristvan.hu

Misztikusok iskolája 2018. február 17.

Misztikusok iskolája 2018. február 17.

Egy különleges egyedi lehetőségre szeretném felhívni a figyelmet.

Aki szeretne magán segíteni, azoknak egy kivételes alkalom.

Egy kiváló szakember fog tanfolyamot tartani számunkra,

Mely a mi életünket hivatott segíteni, mind pszicho- (lelki), mind -szomatikai (testi) szinten.

A MATRIX DROPS COMPUTER, és a MATRIX DROPS-ok segítségével nincs lehetetlen.

HA és amennyiben bármilyen jellegű problémánk is van, akkor e rendszer segítségével megtaláljuk a megoldást.

Az Öngyógyítási rendszerünket tudjuk bekapcsolni, és ha ezt meg tudjuk tenni, márpedig ez teljesen így van, akkor bárki meg tud gyógyulni.

E napon rálátást nyerünk a szervezetünk fizikai, energetikai, érzelmi, gondolati, kapcsolati, lelki és szellemi szintű elakadásokra, feszültségekre, és azok kiváltó okaira, valamint, ami a LEGFONTOSABB, a megoldásokra.

A megoldások a TEREMTŐ INFORMÁCIÓKBAN rejlenek.

Ismerjük meg ezeket.

Jöjjenek, és tartsanak velünk.

Az, hogy egészségesen tudjunk élni, az mindent megér -szerintem, de legalább ezt a szombati napot.

Az ember azzal a céllal születik a Földre, hogy boldog legyen.

A boldogság alapfeltétele az egészség. Az egészség nem más, mint a testi, lelki, szellemi harmónia!

Találkozzunk 2018. február 17-én 9 óra előtt.

A szerzőről

Hefler István

Kecskeméten születtem. Kecskeméten élek immár 1983 óta. Nagyon sokat jártam iskolába, 10 OKJ-s szakmával rendelkezem. Ezért, vagy ezek ellenére a természetes gyógymódok – gyógyítások régóta foglalkoztattak. Talán úgy kezdődött, hogy amikor a kislányomnak fájt a feje, vagy a hasa, és Én rátettem a kezem, Ő melegséget érzett, és gyorsan elmúlt a fájdalma. Ezen tapasztalatok után jobban elkezdtem érdeklődni ilyen irányban, ezek után, több kollégámnak is segítettem elmulasztani a fejfájását, nyakmerevségét, kisebb masszírozással. 2006-ban találtam egy olyan embert, Kovács Magyar Andrást, aki megnyitott előttem egy olyan kaput, amely teljesen más volt, mint amit addig tanultam. Teljesen elütött a materialista – racionalista nézetektől. Tehát egy új világba cseppentem, egy csodálatos új világba. Itt nincsenek oly korlátok, szűk szabályok. Megtanultam – megtapasztaltam, hogy a képzeletet csak a valóság múlja felül. Amit el tudok képzelni, az meg tud valósulni, és ez teljesen így van. Tapasztalom nap mint nap! Sok – sok TANULÁS, gyakorlás, igyekezet, és időbe telt, míg erre a szintre eljutottam. De, ez a szint még nem a végső, mert FOLYAMATOSAN tanulok, képzem magam. Letettem a Frissítő- Svéd-masszőr vizsgát, majd a Gyógymasszőr vizsgát, közben és az óta is folyamatosan járok Kovács-Magyar András, és Kovács Magyar Ildikó „Elit klubjába”, ahol, a kor követelményeinek megfelelő -legyen az akár kvantumfizikai dolgokat is tanulunk. Megismerkedünk az emberi szervezetet felépítő elemek tulajdonságaival, az emberekre gyakorolt hatásairól, hogy a hiányuk milyen tulajdonságokat, és betegségi formulákat okoz az egyénnek, mind a hét szinten. Nagyon szeretem az embereket, és minden tudásommal azon vagyok, hogy maximálisan tudjak segíteni annak, aki hozzám fordul. CSAK azon az emberen tudok segíteni, aki kéri, illetve elfogadja a tanácsaimat - HÁZI FELADAT. Eddigi gyakorlatom során pár embernek mondtam azt, hogy sajnálom, de nem Én vagyok az Ön embere, mivel nem fogadja el azt, amit Én javaslok. Aki kéri, - és egyre többen vannak ilyenek, annak tudok segíteni, Személyes tanácsadással, Energiakezeléssel, Csontrakással, Mágikus Léleksímogatással, Talpmasszírozással, Szellemműtéttel, MATRIX DROPS COMPUTER-es méréssel, tanácsadással és a cseppek ajánlásával. ISMERŐS? „Segíts magadon, az Isten is megsegít!” Ez tökéletesen így van. Kezdjük, az elején - Segíts magadon - Mit takar ez? Azt, hogy aki meg akar gyógyulni, az tesz magáért. - Jöjjön, és oldjuk meg az Ön problémáját közösen!