Gyógyító Kezek Centrum segít Önnek és a Gyógyító-Segítõ Kezek Kft.

   +36 (30) 248 7906 gyogyito@hefleristvan.hu

Földsugárzások

Földsugárzás – vízér – Hartmann zóna negatív hatásai

A következőkben leírtak, megfigyelések és nem tudományos tények.

Több mint 300 ezer ember aurájának mérése alapján megfigyeltük, hogy a krónikus betegségek túlnyomó többségének a hátterében egy láthatatlan, különös jelenség van. Mindez abból adódhat, hogy az emberek fekhelyei éjszakánként, vagy munkahelyükön az ülőhelyeik „rossz helyen”, káros földsugárzások felett vannak.

Mit jelent az, hogy rossz helyen?

A földnek létezik olyan negatív, egészségre károsan ható kisugárzása, amit geopatikus kisugárzásnak is neveznek.

A Hartmann zónák két méterenként ismétlődnek, észak-dél és kelet-nyugat irányban. Szélességük 30 centiméter. Tapasztaltuk, ha valaki éjszakánként, vagy huzamosabb ideig napközben egy ilyen káros földsugárzás fölé kerül, e fölött fekszik, vagy e fölött tartózkodik, egy idő után a testén áthaladó ingersáv körzetében gyulladások alakulhatnak ki a szervezetében.

Tapasztaltuk, ha valakinek a teste egy Hartmann csomópont fölé kerül, egy idő után, akár 4-5 év után szívinfarktus ( infarctus myocardii ) is bekövetkezhet.
Megfigyelés: az epilepsziás gyerekek fekhelye általában egy olyan helyen van, ahol a fej alatt egy Hartmann zóna csomópont van. Tapasztaltuk, hogy a Hartmann sávok felett való huzamosabb idejű tartózkodás akut -, és krónikus gyulladásokat idézhet elő és tarthat fenn.

 A Hartmann zónától van egy erősebb földsugárzás, a föld mélyén meghúzódó vízerek sugárzása.

 A vízerek szélessége lehet 60 – 80 centiméter, sőt akár két méter is. A vízerek 5 – 10 – 30, de akár 80 méter mélyen is húzódhatnak a földfelszín alatt.

Régi megfigyelések arra mutatnak rá, ha a fekhelyünk úgy helyezkedik el, hogy a vízér–Hartmann csomópont az alhasi tájon metszi testünket, úgy méh – petefészek – prosztata – vastagbél daganat is kialakulhat.

 Megfigyelésünk, hogy a daganatos betegek gyakran vízér – Hartmann csomópont fölött fekszenek. Méréseinket több mint 300 ezer ember auramérése alapján egy térképrendszerbe foglaltuk, publikáltuk. Több mint harminc helyzetben mutatjuk be, milyen földsugárzásokat találtunk bizonyos betegségek hátterében.

Tapasztalatunk szerint a hosszanti vízér felett tartózkodók jellemzője a leukémia – Parkinson kór – scleroris multiplex – gyomorvérzés – érszűkület ( arteriosclerosis ) – PCP – izületi gyulladás ( arthritis ). Megfigyeltük, hogy a Hartmann csomópontok felett gyulladások fordulnak elő, míg a vízerek felett tartózkodóknál,  a  hosszan tartó, komoly, krónikus betegségek.

Magyarországot a statisztikákban első helyre sorolják az öngyilkosságok elkövetése terén. Méréseink, több mint 60 öngyilkosságot elkövetett személy esetében arra mutattak rá, hogy az öngyilkos emberek fekhelyén, a fej alatt mindig egy vízér csomópont helyezkedett el. Depresszióval kezdődnek, lelki terhek nyomásával folytatódnak, majd öngyilkossághoz vezethetnek, ezek a nagyon komoly energiazavarok.

Megfigyelésünk, amennyiben az emberek „jó helyre”, azaz neutrális, semleges, vízér és káros földsugárzás-mentes zónába teszik a fekhelyüket, a betegségeik mélyülése megállhat. Gyakorta, néhány hét után önmaguktól is elkezdhetnek gyógyulni.

Ilyen rendkívüli eredmények adódhatnak abból, ha változtatunk az addigi életvitelünkön, amikor a süket fülek újra hallanak, szemüveges emberek szeme 1-2-3 dioptriákat javul, amikor pajzsmirigy túltengések megoldódnak, amikor 10-20 éves bőrbetegségek – ekcéma – pikkelysömör néhány hét alatt eltűnnek.

Ezen tényeket meg kell ismertetni az emberekkel, mert ismeretek hiányában fogalmuk sincs ezekről a dolgokról!

Radiesztézia – Sugárérzékelés – Geopatikus sugárzások

„Semmi sem titokzatos, hacsak meg nem mutatják.

Semmi sincs rejtve, hacsak fel nem tárják.”

 Érezték már azt a különös, misztikus és semmihez nem hasonlítható érzést, amikor beléptek egy középkori épületbe, például egy templomba? Valószínűleg igen. De vajon tudják-e mi a racionális magyarázata ennek az érzésnek?

Nos, amennyire egyszerű lenne a kérdés megválaszolása a középkor embere számára, annyira hihetetlennek tűnik a magyarázat a mai kor emberének. A radiesztézia – magyarul: sugárérzékelés, mára szinte teljesen eltűnt az építészetből. Ma többnyire véletlenszerűen választják ki a több generációt is kiszolgáló épületek helyét, elfeledkezve azokról az eredményekről, amit középkori kollégáik felhasználtak.

 Több száz éves templomaink jelentős része ugyanis az akkori radiesztéták, a Táltosok, a mágusok utasításait követve épültek fel, megkeresve azokat a pozitív földsugárzásokat, amelyek jótékony hatását még ma is érezhetjük.

 A pozitív földsugárzás figyelmen kívül hagyásával – persze, mondhatnák a kétkedők – legfeljebb a varázsukat veszítik el ezek a helyek. De a káros, negatív sugárzás észre nem vételével, ugyanakkor (ezt több ezer regisztrált eset is bizonyítja) saját és szeretteink egészségét, életét tehetjük kockára.

 Mi is ez a jelenség valójában, amely hol gyógyító erővel tör fel a mélyből, hol pedig az életet károsítja?

 Földünk belsejében lévő hatalmas energiatömeg, az izzó magma egyik vetülete az a geopatikus sugárzás, amely egy négyzethálót alkotva húzódik meg földünk felszínén. Ma a világ ezt a sugárzást első publikálójáról elnevezve, Hartmann zónaként ismeri. Megfigyeltük, ha egy Hartmann zóna huzamosabb ideig, évekig éri az emberi testet, például egy fekvőhely alatt halad át, a találkozási ponton hamarosan gyulladásos, allergiás és más betegségek alakulnak ki. Ezek nagy részét természetesen az orvosi kezelés is rendbe hozhatja.

 Tapasztaltuk, ha a kiváltó okot nem ismerik fel, előbb utóbb újra jelentkezik a panasz, a betegség krónikussá válik. A negatív sugárzások másik, szintén nem elhanyagolható csoportját a föld alatt meghúzódó vízerek által kibocsátott rezgések adják. Megfigyelésünk szerint az egészségromboló hatása még súlyosabb lehet, mint a Hartmann zónáké. A betegség létrejötte nagymértékben függ attól, hogy hol érik, hol keresztezik ezek a sugárzások testünket.

„A középkor előítéleteinek és csodaszereinek lomtárából előkerestem a varázsvesszőt és azt nem imádsággal, nem is ördöngösséggel, hanem a vesszőhöz, melyhez a varázs az idők folyamán amúgy is lekopott, jobban illő mechanikai érvelésekkel arra bírtam, hogy feleletet adjon. Az igaz, hogy nem arra kértem, hogy rejtett kincseket mutasson, arra sem hogy ellenségeimet, ha vannak, megjelölje csak azt kívántam tőle, engedjen bepillantani annak az erőnek a rejtélyeibe, amely e földön mindent mozgat, mindennek kijelöli a helyét. A rejtélyek megfejtésének szeretnék megfelelni.”

Dr. Eötvös Loránd, akadémikus

Eötvös-inga tanulmány (1891)
„ Az egyszerű vessző az az eszköz, amelyet én használtam… Egyszerű, mint Hamlet fuvolája, csak játszani kell tudni rajta, és miként abból a zenész-gyönyörködtető változásokat tud kicsalni, úgy ebből a fizikus a maga nem kisebb gyönyörűségére, kiolvashatja a nehézségnek legfinomabb változásait. Ily módon a földkéreg oly mélységeibe pillanthatunk be, ahová szemünk nem hatolhat és fúróink el nem érnek.”

Dr. Eötvös Loránd, akadémikus

Hefler István
YouTube video
ECZETI MIHÁLY Fölsugárzásmérő szakember
YouTube video

ECZETI MIHÁLY Fölsugárzásmérő szakember. A 100 %-os szakember.
A pálcájával tökéletesen tudja kimérni a földalatti vízereket, és a Hartmann zónákat.
Ezzel kapcsolatos minden tanácsát érdemes megfogadni!
Elérhetősége: H-P 17.00-20.00-ig hívható a +3630-5480-839-es számon

ECZETI MIHÁLY Fölsugárzásmérő szakember
YouTube video

ECZETI MIHÁLY Fölsugárzásmérő szakember. A 100 %-os szakember.
A pálcájával tökéletesen tudja kimérni a földalatti vízereket, és a Hartmann zónákat.
Ezzel kapcsolatos minden tanácsát érdemes megfogadni!
Elérhetősége: H-P 17.00-20.00-ig hívható a +3630-5480-839-es számon

Geopatikus Sugárzások Táblázata

01_fejen-01

Hartmann vonal a fejen

02_mellkason-01

Hartmann vonal a mellkason

03_gyomortajekon-01

Hartmann vonal a gyomortájékon

04_agyekon-01

Hartmann vonal az ágyékon

05_vegtagokon-01

Hartmann vonal az alsó végtagokon

06_hosszanti_testen-01

Hosszanti Hartmann vonal a testen

07_csomopont_fejen-01

Hartmann vonal csomópont a fejen

08_csomopont_mellkason-01

Hartmann vonal csomópont a mellkason

09_csomopont_gyomortjekon-01

Hartmann vonal csomópont a gyomortájékon

10_csomopont_agyekon-01

Hartmann vonal csomópont az ágyékon

11_vizer_fejen-01

Vízér a fejen

12_vizer_mellkason-01

Vízér a mellkason

13_vizer_agyekon-01

Vízér az ágyékon

14_vizer_labszar-01

Vízér a lábszáron

15_hosszanti_vizer_testen-01

Hosszanti Vízér a testen

16_vizert_vizer_felsotesten-01

A vízér – vízér csomópont a felsőtesten

17_vizer_hartmann_csomopont-01

Vízér – Hartmann zóna kereszteződése

Ilyenkor SOS- ben kell kiméretni a fekhelyet.

18_hazaspar_Hartmann kereszt-01

Tipikus példa,

amikor az egyik félnek minden baja van a másiknak pedig jóformán semmi!

19_hazaspar_hartmann-vizer-01

A CÉL, hogy mindenkinek a fekhelye

FÖLDSUGÁRZÁS MENTES HELYEN LEGYEN!

Aura digitalis

A sérült aura Hartmann földsugárzás Gyomor tájékon miatt