Gyógyító Kezek Centrum segít Önnek és a Gyógyító-Segítõ Kezek Kft.

   +36 (30) 248 7906 gyogyito@hefleristvan.hu

Matrix Drops Protokoll

MATRIX DROPS PROTOKOLL

A Matrix Drops Protokoll

Share on facebookShare on twitterShare on printShare on gmailMore Sharing Services0

     ”Atomvillanás az ember holografikus feltérképezésében

     Az elme és a test kvantumfizikai jelzéseinek megfejtése”

Fizikai testünk gondjai gyakran a szemmel láthatatlan étertesteink levetülései. A láthatatlan világaink feltárásában segít a Matrix Drops Computer (MDC), amely világosan elénk tárja problémáinkat, létezésünk különböző – energia-, érzelem-, gondolat-, kapcsolat-, lélek- és szellemsíkjain.

 Magasabb síkokon az ember csak akkor képes visszabillenni a teljes egyensúlyi állapotába, ha megtalálja és megérti a problémái keletkezésének okát, és belátásával képes a gondjait előidéző dolgokon változtatni. Ebben segítséget nyújt a Matrix Drops, ami a tökéletes tisztaságú elemi információval képes arra, hogy visszahangolja étertesteinket. Minőségi élet elérésében a tünetmentesség csupán az első lépést jelenti, amit később egy tudatos életvitel követ.

A szükséges változtatásokat a Matrix Drops Protokoll (MDP) tartalmazza:

Ajánlott táplálkozás: glutén, tej, tojásfehérje, szója, margarin, cukor, szénsavas italok, hormonokkal és antibiotikumokkal kezelt állatok húsának kihagyása az étrendből. Kerüljük a transzzsírokat, az olajban sült ételeket.

Káros kemikáliák, valamint a szervezetben felhalmozódott sugárzó anyagok, nehézfémek okozta energia- és információs zavarok visszaállítása Matrix Drops–al.

Az oltások következtében sokan úgy érzik, sérül az autonómiájuk. Az így keletkezett információzavarokat az MDC felismeri és a Computer által javasolt Matrix Dropsok képesek korrigálni.

Földsugárzás mérés otthonunkban és munkahelyünkön.

Az életünket folyamatosan tökéletesíthetjük, aminek elengedhetetlen feladata, hogy a környezetet összhangba hozzuk a szervezetünkkel.  Érzékeny energia testeinket károsító geopatikus tényezők: Hartmann zónák és földalatti vízerek feltérképezése, majd és azok elkerülése.

Érzelem-, gondolat-, kapcsolattestünk problémáinak feltárása MDC–el, majd visszahangolásának segítése MD készítményekkel.

Lelki töltődés a természet erejével, igaz eszmékkel és különleges utazásokkal, világjárással.

A környezetben lévő zavaró entitások feltárása, azok továbbsegítése.

Az aurában felismerhetőek a különböző információzavarok. A tudomány árnyékszemélyiségnek nevezi az emberhez kötődő szellemeket, mi a kvantumfizika nyelvén entitásként jelöljük.

A földből és a csillagokból kisugárzó energiákat a Fourier-sorral elemezték. Ezt az analógiás módszert használja az MDC, az emberi szervezetet felépítő 108 elem vizsgálata során. Így érzékelhetőek az energiák-, érzelmek-, gondolatok-, kapcsolatok-, lélek- és szellemzavarai.

Különleges fényviszonyoknál a Föld auráját szivárvány formájában szabad szemmel is láthatjuk. Ezzel szemben a modern technikai berendezéseknek nincs szükségük speciális fényviszonyokra, mert érzékelik az ember aurájának elektromágneses terét, foton kisugárzását.

A Mengyelejev féle periódusos rendszer alapján, a testünket felépítő 108 elem lelki- és szellemi üzeneteinek megfejtése MDC–vel, a tudatossági szintjeinknek és életstációinknak megfelelően.

Matrix Drops irodánkban a következő területeken nyújtunk segítséget: földsugárzás mérés, fizikai- és kvantum testeink harmonizálása, emléksúly levétel, entitások felszabadítása, valamint a felsoroltak komputeres mérése.

MD Szellemi Iskola témái: Az ember holografikus modellje, kvantum testeink működése, a szemmel láthatatlan világaink radiesztéziás és komputeres mérése. Fizikai és láthatatlan testeink harmonizálása.

Elit Klub keretén belül: viselkedéskultúra, stílus, művészi betekintés (zene, festészet, építészet…), irodalom, étkezési- és lakáskultúra, magasabb szintű lelki, kvantumfizikai, mentális- és szellemi ismeretek elsajátítása.

A lényünk láthatatlan szintjeit visszahangoló MD – ok tiszta információi, levetülnek a fizikai világunkra is, és ezzel harmóniát teremtenek teljes mivoltunkban.

Forrás:

http://www.matrixdrops.com/hu/hirek-matrix-drops/a-matrix-drops-protokoll

Rendelőnk címe:
6000 Kecskemét Vízmű u. 22. 8-as Ház
(térképért katt IDE)
Bővebb tájékoztatást kaphat:
“Heflerné Bényi Mária” +36/70-60-11-770
“Hefler István” +36302487906

Jelentkezzen még ma kezelésre, konzultációra!
Biztos, és Jó KEZEK-ben lesz!
Nézzen be a YouTube csatornánkra (Katt IDE)
Iratkozzon fel a HONLAPUNK hírlevelére, illetve a YouTube
csatornánkra, hogy értesülhessen az Új filmekről!
Várjuk Szeretettel!
“HITTEL és TUDÁSSAL”