Gyógyító Kezek Centrum segít Önnek és a Gyógyító-Segítõ Kezek Kft.

   +36 (30) 248 7906 gyogyito@hefleristvan.hu

MATRIX DROPS


Kovács–Magyar András: A Matrix Drops leleplező titkai

Új út a lelki és szellemi önismeret felé – belépés egy új dimenzióba

Beszélgetés Kovács-Magyar Andrással

Festői környezet, harmónia, különleges növényvilág és kedves fogadtatás várja azt a látogatót, akit az a megtiszteltetés ér, hogy Kovács-Magyar András gyógyító fogad. Nemrégiben a Csak a Nőknek Magazin munkatársai jártak Nála.

matrix-drops-computer-kmi-kma-2014_20141007144449_12

Aki érdeklődik az egészséges életmód és az alternatív gyógyításban rejlő események iránt, bizonyára hallott már a villamosmérnökből neves gyógyítóvá vált Kovács-Magyar Andrásról, aki korszakalkotó, „léleklátó” Matrix Drops Computert fejlesztett ki. A komputer javaslatait figyelembe véve az emberek nagy sikereket érnek el. Beszélgetésünk bepillantás enged a feltaláló szellemi fellegvárába. Cikksorozat keretében ismerkedhetnek meg a Matrix Drops Protokoll módszerével és a Matrix Drops készítmények hatásmechanizmusával. A világkiállításokon nagy sikert elérő komputeres önfeltáró módszer, mára nemzetközi hálózattá nőtte ki magát. A kezelőbarát készülék mindenki számára érthető. Jelenleg homeopaták, pszichológusok, pszichiáterek, lelki tanácsadók, és otthoni használat céljából több igényes család alkalmazza a Matrix Drops Computert. Tényszerűen vetíti elénk az eddig szubjektívnek vélt érzelmi-, lelki-, gondolati görcseink okait, téveszméinket, ezen túlmenően pedig pszichoszomatikai felismeréseket tár az alkalmazója elé, megoldási javaslatokkal.

Hárman ülünk és beszélgetünk Kovács-Magyar András békés, finom eleganciával berendezett fogadójában. Őt kérdezzük életútjáról, gondolkodásmódjáról, szellemi módszereiről. Első kérdésünk mi lehetne más, mint az:

– Hogyan lesz egy racionálisan gondolkodó mérnökből a lelki gyógyítás és a szellem embere?

Pályafutásomat valóban mérnökként kezdtem, de hamar úgy éreztem, kalitkába vagyok zárva, amikor én szárnyalni szeretnék. Rengeteget dolgoztam, amikor egyszer egy rossz mozdulattól beállt a derekam. Az orvos injekciókat adott, amitől javulgattam egy ideig, majd újból és újból kínozni kezdtek a tünetek. Ekkor már foglalkoztatott, miként lehetne véglegesen megoldani a gerincproblémámat. A sors a segítségemre sietett. Rátaláltam egy idős úrra, aki rövid idő alatt rendbe hozta a derekamat. Komoly tüdőproblémámat a fekhelyem káros földsugárzásból való elhelyezése, és az ezt követő szellemgyógyászati módszer oldotta meg. Mindezek, az addig soha nem halott lehetőségek igazán elgondolkodtattak fiatal mérnökként.

matrix-drops-7-erzek-cimkep-w580_20140910165103_76

Így indultam el huszonöt évvel ezelőtt a gyógyítás felé vezető különös utamon, amiben a hangsúlyt a láthatatlan világainkból eredő oki tényezők feltárása kapta. Tanultam, kutattam, miközben bejártam a világot és igyekeztem minél több tapasztalatot megszerezni. Nemcsak régi gyógyászati módszerek rejtelmeivel, hanem keleti filozófiákkal, vallásokkal és eltitkolt valós történelemi tényekkel is megismerkedtem. Módszereim lényege kezdettől fogva, megértetni az emberekkel a számukra szükséges változtatások fontosságát. „Segíts magadon, az Isten is megsegít.”

Munkáim során felhasználtam a biológia, a kémia, a kvantumfizika legújabb ismereteit és mindehhez segítségül hívtam a szellemtudományt.

– Ön, mint férfi, aki köztudottan harmonikus, jó kapcsolatban él feleségével, látja-e, megtapasztalta-e a férfi és női agy közötti működés különbségét?

– Nem tudok jelentősebb különbséget tenni férfi és nő gondolkodásban, amennyiben hasonló szellemi fejlettségi szinten vannak. Szeretem, ha a nő- igazán nőies, kifinomult, elegáns és egyben lelki társ is. Ha már a gondolkodásról beszélünk… Ma már senki nem vonja kétségbe, hogy minden létező dolog anyagi és rezgés formában jeleníti meg az általa hordozott információkat.

– Tudjuk, hogy sokat tanult és tanul, de ez másokkal is előfordul, mégsem születnek bennük olyan újszerű gondolatok, ötletek, mint Önben? Ehhez mégiscsak kell valami plusz, valami „isteni” szikra?

– Az égiek sugallata indított el a kutatásaim során. A szellemvilág létezését az emberek nagy része valamilyen formában már megtapasztalta élete során, legfeljebb nem tudatosult bennük. A telepátia nem más, mint élő személyek szellemei közötti kommunikáció.

Carl Gustav Jung a világhírű pszichológus szintén figyelmeztette az embereket, hogy a téveszmékben élnek. A téveszmékből pedig ki kell mozdítani a szellemet. Mindenki számára nagy kérdés ki ő, honnan jött és hová akar eljutni? Megalkottam egy, a világon egyedülálló komputert, amely az emberek „lelki” rezdüléseit képes detektálni és értelmezni, ezen keresztül pedig lelki tükröt mutat az érdeklődők számára.

– Ennek a tudásnak nem nagy a felelőssége?

– Csak azoknak segítek szellemi illetve fizikai síkon, akik erre megértek. A változást csak a változtatás hozhatja meg az életünkben, amihez belátásra van szükségünk. Egyetlen módszert sem lehet valakire rákényszeríteni. A legtöbb ember a problémáit másokra, a körülményekre, a külvilágra hárítja. A Matrix Drops Computer objektivitása elénk tárja a bennünk lévő saját és külső oki tényezőket.

kovacs-magyar-andras-idokep-2014-w600pix_20141007141623_51

Mindig igyekeztem felhívni az emberek figyelmét a téveszméikre, amire ma már a komputerünk is képes. Amennyiben nem tesszük meg a szükséges változtatásokat a felfogásunkban, nem következhet be változás az életünkben sem. Sok a világban a gyűlölet, az irigység, az elutasítás, a megbocsájtási képtelenség… Mindezek végül elpusztítja azt az embert, aki gyakorolja a felsoroltakat.

A Matrix Drops Protokollunk az étkezési tanácsok betartására szintén ajánlatot tesz. Tudományos kutatások bizonyítják a gluténmentes étkezés előnyeit (búza, rozs, árpa, zablisztből készült kenyerek, tésztafélék), antigének, a tej és a tojásfehérje elhagyását az étrendből. Szintén kerülendő élelmiszer a finomított cukor és a margarin. További egészségkárosító források a hormon kezelt húsok. Az olajban sült ételek – transzzsírok- helyett az évezredeken keresztül jól bevált mangalica sertés zsírja és a vaj javasolt. A koleszterint szintünk egyensúlyát az hidegen sajtolt olajok és a halak fogyasztásával tudjuk biztosítani. Fontos lépés a lakások káros földsugárzásainak felmérése. Ezek alatt a lehetséges vízereket és a Hartmann-zónákat értem. A fekhelyek földsugárzásmentes helyre történő elhelyezésével, számtalan probléma szinte önmagától megoldódik. Amennyiben ezeket az alapvető lépéseket megtettük önmagunkért, jöhet a következő lépcső, a lelki bajok gyökereinek és a téveszméinknek a feltárása.

– Eddig tartott beszélgetésünk első része. A következőkben olvashatnak: a szellemvilágról, információs világunkról, a Mátrix Dropszról. A harmadik részben pedig a legnagyobb titokról, az igazságról.

forrás: Csak a nőknek – ISSUU oldala

http://www.matrixdrops.com/hu/hirek-matrix-drops/uj-ut-a-lelki-es-szellemi-onismeret-fele-belepes-egy-uj-dimenzioba

Rendelőnk címe:
6000 Kecskemét Vízmű u. 22. 8-as Ház
(térképért katt IDE)
Bővebb tájékoztatást kaphat:
“Heflerné Bényi Mária” +36/70-60-11-770
“Hefler István” +36302487906

Jelentkezzen még ma kezelésre, konzultációra!
Biztos, és Jó KEZEK-ben lesz!
Nézzen be a YouTube csatornánkra (Katt IDE)
Iratkozzon fel a HONLAPUNK hírlevelére, illetve a YouTube
csatornánkra, hogy értesülhessen az Új filmekről!
Várjuk Szeretettel!
“HITTEL és TUDÁSSAL”