Gyógyító Kezek Centrum segít Önnek és a Gyógyító-Segítõ Kezek Kft.

   +36 (30) 248 7906 gyogyito@hefleristvan.hu

Fél oldal zsibbadása, gerincfájdalom, szédülés -Csontrakás

Fél oldal zsibbadása, gerincfájdalom, szédülés -Csontrakás

Kedves István!

Bodegán Aliz

Ne haragudjon, csak most írok, mert eddig nem volt alkalmam leülni megírni a tapasztalatokat.

Nyaki es gerincfájdalommal, szédüléssel és

féloldali zsibbadás érzéssel kerestem fel Önt.

Csontrakáson voltam tegnap Önnél és már az első alkalom javulást hozott a gerinc- és nyakfájdalmam tekintetében. Hazafelé már nem zsibbadt a fejem és a karom, lábam!

Azt mondta előzetes mérés alapján, hogy vízéren fekszem, és rossz helyen van az ágyam. Való igaz, hogy minden reggel fejfájással ébredtem és állandó fáradtsággal küzdöttem hosszabb alvás után is. A tanácsára másképp rendeztem az ágyat este és máshol feküdtem.

Reggel kipihenten, fejfájás nélkül ébredtem!!!                Csodálatos érzés volt!

Köszönettel tartozom, nagyon jót tett a kezelés, érezhető a változás, mindenkeppen felkeresem még! További jó munkát kívánok!

Kecskemét 2015. 10.14.

                                                            Hálás köszönettel: Bodegán Aliz

(3 hónapja zsibbadt a jobb oldala, orvosilag nem tudtak vele mit kezdeni, utána jött el hozzám)

A szerzőről

Hefler István

Kecskeméten születtem. Kecskeméten élek immár 1983 óta. Nagyon sokat jártam iskolába, 10 OKJ-s szakmával rendelkezem. Ezért, vagy ezek ellenére a természetes gyógymódok – gyógyítások régóta foglalkoztattak. Talán úgy kezdődött, hogy amikor a kislányomnak fájt a feje, vagy a hasa, és Én rátettem a kezem, Ő melegséget érzett, és gyorsan elmúlt a fájdalma. Ezen tapasztalatok után jobban elkezdtem érdeklődni ilyen irányban, ezek után, több kollégámnak is segítettem elmulasztani a fejfájását, nyakmerevségét, kisebb masszírozással. 2006-ban találtam egy olyan embert, Kovács Magyar Andrást, aki megnyitott előttem egy olyan kaput, amely teljesen más volt, mint amit addig tanultam. Teljesen elütött a materialista – racionalista nézetektől. Tehát egy új világba cseppentem, egy csodálatos új világba. Itt nincsenek oly korlátok, szűk szabályok. Megtanultam – megtapasztaltam, hogy a képzeletet csak a valóság múlja felül. Amit el tudok képzelni, az meg tud valósulni, és ez teljesen így van. Tapasztalom nap mint nap! Sok – sok TANULÁS, gyakorlás, igyekezet, és időbe telt, míg erre a szintre eljutottam. De, ez a szint még nem a végső, mert FOLYAMATOSAN tanulok, képzem magam. Letettem a Frissítő- Svéd-masszőr vizsgát, majd a Gyógymasszőr vizsgát, közben és az óta is folyamatosan járok Kovács-Magyar András, és Kovács Magyar Ildikó „Elit klubjába”, ahol, a kor követelményeinek megfelelő -legyen az akár kvantumfizikai dolgokat is tanulunk. Megismerkedünk az emberi szervezetet felépítő elemek tulajdonságaival, az emberekre gyakorolt hatásairól, hogy a hiányuk milyen tulajdonságokat, és betegségi formulákat okoz az egyénnek, mind a hét szinten. Nagyon szeretem az embereket, és minden tudásommal azon vagyok, hogy maximálisan tudjak segíteni annak, aki hozzám fordul. CSAK azon az emberen tudok segíteni, aki kéri, illetve elfogadja a tanácsaimat - HÁZI FELADAT. Eddigi gyakorlatom során pár embernek mondtam azt, hogy sajnálom, de nem Én vagyok az Ön embere, mivel nem fogadja el azt, amit Én javaslok. Aki kéri, - és egyre többen vannak ilyenek, annak tudok segíteni, Személyes tanácsadással, Energiakezeléssel, Csontrakással, Mágikus Léleksímogatással, Talpmasszírozással, Szellemműtéttel, MATRIX DROPS COMPUTER-es méréssel, tanácsadással és a cseppek ajánlásával. ISMERŐS? „Segíts magadon, az Isten is megsegít!” Ez tökéletesen így van. Kezdjük, az elején - Segíts magadon - Mit takar ez? Azt, hogy aki meg akar gyógyulni, az tesz magáért. - Jöjjön, és oldjuk meg az Ön problémáját közösen!