Gyógyító Kezek Centrum segít Önnek és a Gyógyító-Segítõ Kezek Kft.

   +36 (30) 248 7906 gyogyito@hefleristvan.hu

KOVÁCS-MAGYAR ANDRÁS Öntudatra ébredés iskolája 2016. október 8 – án kezdődik

KOVÁCS-MAGYAR ANDRÁS Öntudatra ébredés iskolája 2016. október 8 – án kezdődik

Mindenki képes megtalálni Önmagát,

és felfedezni az énjében rejlő csodákat!

Minden értelmes ember képes elsajátítani azokat az új ismereteket, melyek a XXI. században szükségesek a sikeres és egészséges életéhez.

Több olyan tény és körülmény ismert, amit nem lehet tudományosan megmagyarázni, tényszerűsíteni, a józanész szerint teoretizálni. Mik ezek: mágikus hatalmak, természetfeletti erők?

Kovács – Magyar András Szellemi Iskolájában megismerhetnek és elsajátíthatnak egyedülálló öntudatfejlesztő módszereket és titkokat.

Hogyan bánjon érzelmeivel, gondolataival, fizikai testével, energiáival és a misztikus – láthatatlan- világokkal? E kérdésekre is választ kap az előadások során.

Bepillantást nyerhet: ősi filozófiákba, energetikai-, lelki-, szellemi jelenségekbe

I.-II. kurzusok témái:

Kvantumfizikai ismeretek – a bioenergetika működési rendszere.
– Az új univerzális emberi modell és a holografikus analógiája.
– Biotenzor (Pálcs)és az inga használata,
– Láthatatlan információs tereink, világaink érzékelése.
– A “HÉT testünk” megismerése: fizikai, energia, érzelem, gondolat, kapcsolat, lélek, szellem
– A növények állatok és az emberi testben zavart keltő külső és belső információs tényezők radiesztéziás és MATRIX DROPS COMPUTERES mérése.
– Az energiamezőkben történő eligazodás.
– Az élőlények információs mezőinek korrigálása,  Matrix Drops készítményekkel, energetikai és mélytudat szinten történő módszerekkel.

– Földsugárzások és geopatikus sugárzások

– Az aura harmonizálása

– A Bioenergetika működési rendszere

– Energiaátadási módszerek és epigenetika

https://www.youtube.com/watch?t=141&v=8I_nV6_AWB0

A Szellemi Iskolában valamennyien személyes tapasztalatokkal bővülnek a részünket képező világainkról, amik mindaddig elbánnak velünk és titokzatosak, amíg meg nem ismerjük szabályaikat. Saját energetikánkról és szellemiségünkről többet kell tudnunk ahhoz, hogy a gondjaink végleg megoldódjanak.

Életkortól függetlenül hasznos eligazodást kapunk, amit mindannyian gyakorlatra válthatunk egyéni, családi, társasági, valamint a közösségi életünkben. Aki az egyéves képzés során jeleskedik, annak szűk körben, további exkluzív tanulmányokra van lehetősége.

Gyakorlati kurzusaink: földsugárzás mérés, energia átadási módszerek, energia blokkok feloldása, gerinc- és ízületkezelési módszerek (több mint száz fogás), lelki súlyok letétele, érzelmeik és gondolataik irányítása, lelkierő megerősítése, mágikus kisugárzás és ellenállás fejlesztése, szellemi felismerések foghatóvá tétele.

Fellebben a „hét fátyol”, lényünk csodái tárulnak elénk, és lehetőség nyílik arra, hogy ne a körülményeink befolyásoljanak bennünket, hanem mi befolyásoljuk a körülményeinket. Megtanuljuk, használni titokzatos adottságainkat, képesek leszünk megvédeni magunkat az olykor tudatlanságból eredő gondjaink, testi-, lelki és szellemi betegségek szövevényétől.

A Tanár úr szeretettel vezeti be azokba a világokba, amelyek tudatosulásával és tudatosításával elérte a hozzá forduló százezrek csodálatos gyógyulásait és az egyének személyiségének megerősödését, tudatosodását, immáron több mint huszonöt éve.

Minden tisztelt érdeklődőt szeretettel várunk!

Tekintse meg a tervezett programunkat: kattintson ide

Öntudatra ébredés iskolája –  I-II. kurzus időpontja:

2016. október 8-9.

Szombat – vasárnap, 9:00 órai kezdettel – 17:00 óráig

Helyszín:

Hotel Mercure Budapest Buda – Mátyás terem (földszint)

H-1013 Budapest (I. kerület), Krisztina krt. 41-43.

Tekintse meg térképen:
Nagyobb térképre váltás

Részvételi díj: 20.000 Ft/nap