Gyógyító Kezek Centrum segít Önnek és a Gyógyító-Segítõ Kezek Kft.

   +36 (30) 248 7906 gyogyito@hefleristvan.hu

Csigolyák Kopása és Eltolódása – Csontrakás

Csigolyák Kopása és Eltolódása – Csontrakás

2014 április 1-én vettem részt István első kezelésén. A kezelés, amit kértem csontrakás volt.

15 éve küszködtem idegbecsípődéssel, melyet a 4-es, 5-ös csigolyák kopása és eltolódása okozott.

A műtéttől tartózkodtam, mivel édesanyám két gerincsérv műtétje eredménytelen volt, fájdalmai azóta is változatlanok.

Néhány ismerősöm is megfordult már Istvánnál és nagyon pozitív véleménnyel voltak a kezeléseit illetően, ami arra ösztökélt engem is, hogy felkeressem Istvánt (vagy a műtét vagy a csontrakás).

Én úgy érzem a legjobbat választottam! Kicsit pesszimista voltam a kezelést illetően, hiszen azelőtt még egyszerű masszírozáson sem vettem részt. Az első kezelés óriási eredményt hozott: a becsípődött derekam fájdalma a minimálisra csökkent és a nyakam fájdalma – amit Istvánnak nem is említettem előtte, csak a kezelés közben – teljesen megszűnt. Ez nagy örömmel töltött el, mivel a mozgásom újra felszabadult lett és fájdalommentes.

A negyedik alkalom után a tapasztalataim szerint a kezelések nagyon eredményesek, jobban érzem magam.

Hálás vagyok a sorsnak, hogy ezt az utat választottam!

Köszönöm Neked István!

Kecskemét 2014.04.27.

                                                                                                                                   Csikai Gyula

A szerzőről

Hefler István

Kecskeméten születtem. Kecskeméten élek immár 1983 óta. Nagyon sokat jártam iskolába, 10 OKJ-s szakmával rendelkezem. Ezért, vagy ezek ellenére a természetes gyógymódok – gyógyítások régóta foglalkoztattak. Talán úgy kezdődött, hogy amikor a kislányomnak fájt a feje, vagy a hasa, és Én rátettem a kezem, Ő melegséget érzett, és gyorsan elmúlt a fájdalma. Ezen tapasztalatok után jobban elkezdtem érdeklődni ilyen irányban, ezek után, több kollégámnak is segítettem elmulasztani a fejfájását, nyakmerevségét, kisebb masszírozással. 2006-ban találtam egy olyan embert, Kovács Magyar Andrást, aki megnyitott előttem egy olyan kaput, amely teljesen más volt, mint amit addig tanultam. Teljesen elütött a materialista – racionalista nézetektől. Tehát egy új világba cseppentem, egy csodálatos új világba. Itt nincsenek oly korlátok, szűk szabályok. Megtanultam – megtapasztaltam, hogy a képzeletet csak a valóság múlja felül. Amit el tudok képzelni, az meg tud valósulni, és ez teljesen így van. Tapasztalom nap mint nap! Sok – sok TANULÁS, gyakorlás, igyekezet, és időbe telt, míg erre a szintre eljutottam. De, ez a szint még nem a végső, mert FOLYAMATOSAN tanulok, képzem magam. Letettem a Frissítő- Svéd-masszőr vizsgát, majd a Gyógymasszőr vizsgát, közben és az óta is folyamatosan járok Kovács-Magyar András, és Kovács Magyar Ildikó „Elit klubjába”, ahol, a kor követelményeinek megfelelő -legyen az akár kvantumfizikai dolgokat is tanulunk. Megismerkedünk az emberi szervezetet felépítő elemek tulajdonságaival, az emberekre gyakorolt hatásairól, hogy a hiányuk milyen tulajdonságokat, és betegségi formulákat okoz az egyénnek, mind a hét szinten. Nagyon szeretem az embereket, és minden tudásommal azon vagyok, hogy maximálisan tudjak segíteni annak, aki hozzám fordul. CSAK azon az emberen tudok segíteni, aki kéri, illetve elfogadja a tanácsaimat - HÁZI FELADAT. Eddigi gyakorlatom során pár embernek mondtam azt, hogy sajnálom, de nem Én vagyok az Ön embere, mivel nem fogadja el azt, amit Én javaslok. Aki kéri, - és egyre többen vannak ilyenek, annak tudok segíteni, Személyes tanácsadással, Energiakezeléssel, Csontrakással, Mágikus Léleksímogatással, Talpmasszírozással, Szellemműtéttel, MATRIX DROPS COMPUTER-es méréssel, tanácsadással és a cseppek ajánlásával. ISMERŐS? „Segíts magadon, az Isten is megsegít!” Ez tökéletesen így van. Kezdjük, az elején - Segíts magadon - Mit takar ez? Azt, hogy aki meg akar gyógyulni, az tesz magáért. - Jöjjön, és oldjuk meg az Ön problémáját közösen!