Gyógyító Kezek Centrum segít Önnek és a Gyógyító-Segítõ Kezek Kft.

   +36 (30) 248 7906 gyogyito@hefleristvan.hu

Június hírlevél

Felkészülés a nyaralásra

Június hírlevél

JÚNIUS HÍRLEVÉL

Kedves Barátom!

A jövőben hírleveleket az alábbi témakörökben olvashatsz.

 1. Aktuális pl.: napkrém + MD 333F nyári csepp, rovar csípés, méhcsípés
 2. Rólunk írták (film)
 3. Érdekesség pl.: padlófűtés
 4. Film Ajánló YouTube
 5. Program ajánló pl.: június 21.

1. Ahhoz, hogy a nyaralás tényleg kellemes legyen, érdemes arra felkészülni! Ehhez szeretnék pár segítséget nyújtani:

Ahhoz, hogy a nyárra jobban fel tudjon készülni testünk-lelkünk, van segítség méghozzá a MATRIX DROPS-al pl.:

 • MD 721 F Nyári hangulat – sietség, veszekedés;
 • Nyári hangulatingadozás
 • Rovarcsípések
 • Bőrtünetek
 • Fényérzékenység
 • Napallergia megfigyelések.

Szedési javaslat 3×20 csepp

TAPASZTALAT: Megszűnik a sietősség, jobb tolerancia. Kevésbé lesz érzékeny a rovarcsípésekre (plusz MD 325F), nem zavaró az erős napfény és a bőrünk jobban, gyorsabban alkalmazkodik a napsütésre, de a napozáshoz, vagy a kisebb tolerancia esetén az MD 333F csepp is segítség, mindamellett a meleget is jobban viseli az ember.

Heveny napszúrás utóhatásaira (MD 102F) rossz közérzet, émelyeg és szédülés, hányinger, gyengeség kíséretében

Napszúrásra még MD 6F; MD 8F; MD 15F; MD 37F

Nap hatására kialakuló fejfájás: MD 32F; MD 145F

/Elérhető még SOS készlet is, amely összeállítás 12; 24; illetve 48 darabos készlet, mely a mindennapokban tényleg SOS esetekben tudja használni/, sőt én szoktam javasolni, a tengerre utazóknak, hogy az utazás ne kórházban teljen el akár 4-5 napig, mert kiüti az embert pl.:

MD 906F; MD 906L; a TENGERI SÜN okozta

 • krónikus fájdalom és gyulladás
 • ízületi és izomfájdalom
 • kiütés

MD 905F; MD 905L; MEDÚZA CSÍPÉS gyengeség, hányinger, fejfájás

 • Hólyagos kiütés-gennyel telítődik, végül kifakad
 • izomfájdalom és görcs
 • könnyezés
 • orrfolyás
 • fokozott verejtékezés erős izzadás
 • légzésre erősödő mellkasi fájdalom megfigyelés

MD 452F; Utazási betegség (kinetózis) gondok komplex

 • kiszolgáltatottság érzet
 • félelem az utazás miatt
 • bezártság érzet megfigyelések

Van még pár kiegészítő csepp (mindkettő javasolt):
MD 93F Utazás alatt hányinger
MD 46F,L; MD 82F,L; MD 83F,L; Utazás alatt Has-kólika
MD 1325F Utazások alkalmával Hasmenés
MD 6L; 76L; 93L; Utazások alkalmával Szédülés, tengeri utazás

2. Tapasztalataim a MATRIX DROPSOKKAL!

Dr. H.A. Bőrgyógyász Homeopata orvos vagyok.

2020. a koronavírus kirobbanásakor megrendeltem családomnak Hefler Istvántól az immunrendszerünk megerősítésére szolgáló információs cseppeket 692 F és 692 K jelűt.

Érdekes megtapasztalásom a koronavírussal kapcsolatban.

Férjem egy szkeptikus háziorvos. Mivel veszélyeztetett csoportba tartozik, gyógyszer sincs. Homeopátiás profilaxist, valamint MATRIX DROPS cseppeket adtam neki.

Jelenleg Németországban praktizál. Az egyik szombati napon áthívták a szomszédságban lévő idős nőbetegéhez, mert az ügyelet nem ment ki, így ő ment ki. Ő vizsgálta meg, kesztyű és maszk nélkül. Az idős hölgynek hasi panaszai is voltak, 4 nappal később korházba szállították, ahol a coronavírus tesztje POZITÍV lett. Ennek tudatban a férjem gyorsan csináltatott egy tesztet (március elején már volt egy teszt), ami az ő esetében NEGATÍV lett. Az idős hölgy 1 hét múlva elhalálozott, emelve a coronavírus halálozási statisztikáját. Férjem dolgozik, és azóta is tünetmentes.

Hálát adtam az égieknek és a MATRIX DROPS CSEPPEKNEK!

Áldás 2020. 05. 08.


AJÁNLOM figyelmetekbe az alábbi videót:

Erős vállfájdalom kezelése csontrakással

YouTube video

3. A TÉLI tapasztalataim, hogy a tél végére sokkal többen vannak, akik megbetegszenek, és fájnak az ízületeik.

Nos nemcsak az ízület fájdalmak esetén tudok segíteni, ha ezt még valaki nem tudná.

 • Az egyik kiváltó OK a padlófűtés! Miért?

Mert ugyanolyan hatással van, az emberi szervezetre, mint ha vízér földsugárzás felett feküdne valaki. TEHÁT, ha valaki kiméreti a fekhelyét és télen a padlófűtés felett fekszik, akkor az ugyanúgy ízületi gyulladásokat, és különböző betegségeket tud okozni!

A vízerekről bővebben: https://www.hefleristvan.hu/matrix-drops-vilaga/matrix-drops-protokoll/foldsugarzasok/

A JAVASLATOM: átalakítani a padlófűtést, úgy, hogy az éjszakai pihenés alatt a hálószobában ki legyen kapcsolva a keringetés. A következő fűtésszezonra, ezt pont el lehet végezni.

A FALBA szerelt fűtés nem ártalmas, és az infraszalag, vagy az infra panel sem!

4. Mindenki figyelmébe ajánlom a következő videókat:

(Kérlek iratkozz fel a Gyógyító Kezek Centrum YouTube Csatornámra)

ÉLETMINŐSÉG SZEM-L-ÉLET VÁLTÁS HEFLER ISTVÁN Természetgyógyász nap_ 2016-11-20

ÉLETMINŐSÉG SZEM-L-ÉLET VÁLTÁS HEFLER ISTVÁN Természetgyógyász nap 2016-11-20

YouTube video

GYÓGYÍTÓ HELYEK Magyarországon Hefler István 45. Út az Egészséghez Klub 2016-11-11

GYÓGYÍTÓ HELYEK Magyarországon Hefler István 45. Út az Egészséghez Klub 2016-11-11

YouTube video

5. Az előző videóban még nem szerepelt DABAS

Az előző videóban még nem szerepelt DABAS, mert a feltárása azóta történt meg és kelt életre Ronga József, és Kovács-Magyar András tanítványai segítségével.

Csodálatos 19 méter magas Jézus szobor került felavatásra 2019. június 21-én.

Mivel most is júniust írunk, ezért is szeretném felhívni erre a napra a figyelmet!

Mit is jelent ez a nap?

Szent György – Istenanyánk és Istenatyánk 12 gyermeke közül a nyolcadik. Mennyei lovag. Szentkoronánk egyik ékessége, minden időkben. Szentünk, az Isten gyermekei közül a legtöbbet élt a Földön, 216 életet. 21 ezer évvel ezelőtt az Ő szelleme az, aki legyőzi a gonoszt, április 24-én, Egyiptom területén. Ezt teszi i.e. 90 évvel is, amikor mint Spartacus, április 24-én legyőzi a világ leggonoszabb erejét, az embergyilkosságokon kéjelgő, minden népet leigázni kívánó Rómát.

A népmesékben a gonoszt sárkánnyal jelképezik.

Egykori útjait ma is felleljük a Föld Szent György vonalaiban, amelyek összekötik a Föld égi csatornáit. Az általunk járt szent utakon ezek az égi kapuk egy – egy időre megnyílnak, és Isten csodáival ajándékoz meg bennünket. Szent időben, szent helyen, Isten földi Táltosa vezetésével, aki az ég szent szellemeivel kapcsolatban van, csodák kísérik lépteinket.

Ő volt Atun, Ré Isten apja Egyiptomban, Mantan Isten a keltáknál. Spartacus, aki spártai magyar anyától és gall apától való csodagyermek. Rómán aratott diadalának bizonyítéka a rabszolgatartás megszűnése.

Ő Keresztelő Szent János szelleme is, akit a gonosz megfékezésében Isten első szülött fia váltja fel, maga Jézus Urunk, és ezzel elkezdődik egy új világ, egy új időszámítás. Jézus Urunk egy finomabb, isteni – lelki és szellemi programmal fékezi meg a gonosz erejét a Földön és mennyben, új világunkban. Keresztelő Szent János életével Szent György átadta az elsőbbséget Jézus Urunknak, ezután nem mint rettenthetetlen harcos, hanem a szabadság eszméjéért, akár életét adó szentként jelenik meg közöttünk. Ő Mátyás kedves vitéze, Dózsa György is, akinek a testét megégették, de szellemét a tűz nem égetheti meg, mert Ő maga a tűz!


Kérjük az égiek segítségét, hogy ez vírus helyzet mihamarabb megoldódjon, és mindenki szabadon mozoghasson, és a köz-Ősségek, tudjanak találkozni beszélgetni, barátkozni, közös rendezvényeken részt venni, mint ahogyan eddig tettük június 21-én Hortobágyon a parázson járás különös élményével, áldásával és tapasztalásával!

Köszönöm a figyelmet.

Köszönöm a feliratkozásokat a hírlevélre, és a YouTube csatornámra is!

Legyen szép napjuk-napjaik!

Kecskemét 2020. 06. 01.

Hefler István terapeuta


Az illusztrációt készítette Benzoix / Freepik

A szerzőről

Hefler István

Kecskeméten születtem. Kecskeméten élek immár 1983 óta. Legfőbb célom, hogy segítsek az embereknek abban, hogy mi viszi az energiájukat, és azt hogyan lehet megszüntetni, majd pedig a testüket, energiáikat, érzéseiket, gondolataikat, kapcsolataikat, lelkület-lelkiségüket és a szellemüket helyreállítani, magyarul meggyógyulni! Én egy utat mutatok, melyen mindenkinek saját magának kell megjárnia. Én egy segítő vagyok bárki számára, annak, aki TUD Kérni. Már 15 éve segítek az embereknek. A világ majd minden tajáról jártak már nálam, de távkezeléseket, távméréseket is végzek többek közt. 10 OKJ-s szakmával rendelkezem. Ezért, vagy ezek ellenére a természetes gyógymódok – gyógyítások régóta foglalkoztattak. Talán úgy kezdődött, hogy amikor a kislányomnak fájt a feje, vagy a hasa, és Én rátettem a kezem, Ő melegséget érzett, és gyorsan elmúlt a fájdalma. Ezen tapasztalatok után jobban elkezdtem érdeklődni ilyen irányban, ezek után, több kollégámnak is segítettem elmulasztani a fejfájását, nyakmerevségét, kisebb masszírozással. 2006-ban találtam egy olyan embert, Kovács Magyar Andrást, aki megnyitott előttem egy olyan kaput, amely teljesen más volt, mint amit addig tanultam. Teljesen elütött a materialista – racionalista nézetektől. Tehát egy új világba cseppentem, egy csodálatos új világba. Itt nincsenek oly korlátok, szűk szabályok. Megtanultam – megtapasztaltam, hogy a képzeletet csak a valóság múlja felül. Amit el tudok képzelni, az meg tud valósulni, és ez teljesen így van. Tapasztalom nap mint nap! Sok – sok TANULÁS, gyakorlás, igyekezet, és időbe telt, míg erre a szintre eljutottam. De, ez a szint még nem a végső, mert FOLYAMATOSAN tanulok, képzem magam. Letettem a Frissítő- Svéd-masszőr vizsgát, majd a Gyógymasszőr vizsgát, közben és az óta is folyamatosan járok Kovács-Magyar András, és Kovács Magyar Ildikó „Elit klubjába”, ahol, a kor követelményeinek megfelelő -legyen az akár kvantumfizikai dolgokat is tanulunk. Megismerkedünk az emberi szervezetet felépítő elemek tulajdonságaival, az emberekre gyakorolt hatásairól, hogy a hiányuk milyen tulajdonságokat, és betegségi formulákat okoz az egyénnek, mind a hét szinten. Nagyon szeretem az embereket, és minden tudásommal azon vagyok, hogy maximálisan tudjak segíteni annak, aki hozzám fordul. CSAK azon az emberen tudok segíteni, aki kéri, illetve elfogadja a tanácsaimat - HÁZI FELADAT. Eddigi gyakorlatom során pár embernek mondtam azt, hogy sajnálom, de nem Én vagyok az Ön embere, mivel nem fogadja el azt, amit Én javaslok. Aki kéri, - és egyre többen vannak ilyenek, annak tudok segíteni, Személyes tanácsadással, Energiakezeléssel, Csontrakással, Mágikus Léleksímogatással, Talpmasszírozással, Szellemműtéttel, MATRIX DROPS COMPUTER-es méréssel, tanácsadással és a cseppek ajánlásával. OKTATOK, Magán tanítványt is fogadok! ISMERŐS? „Segíts magadon, az Isten is megsegít!” Ez tökéletesen így van. Kezdjük, az elején - Segíts magadon - Mit takar ez? Azt, hogy aki meg akar gyógyulni, az tesz magáért. - Jöjjön, és oldjuk meg az Ön problémáját közösen!